Cumhuriyet Kapalı spor salonunda bir araya gelen TBMM Başkanvekili Ahmet AydınMilletvekili Adnan BoynukaraAdnan Boynukaraİbrahim Halil FıratAK Parti İl Başkanı Mehmet ErdoğanAK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa AlkayışGençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Fikret Keleş katılımıyla sporcular eşortman, ayakabı gibi spor malzemesini aldı.

Yardım dağıtımında açıklama yapan Aydın, "Gençler Türkiye'yi ileri seviyeye taşıyacak olan güvencimiz sizlerin büyükleri olarak sizlerin çok iyi şartlarda yetişmesini istiyoruz. Türkiyeyi 2023, 2053 hedeflerine ulaştırmasını istiyoruz. Bu anlam da gençlerimize en iyi imkanları taşımaya çalışıyoruz. Bir taraftan spor tesisi yapıyoruz. Bir sporcu fabrika inşaatımız var devam ediyor. İlçelerimizde gençlik merkezleri spor kompleksleri devam ediyor. 2 bin kişilik salonumuz faaliyette. Her alanda tesisleşme anlamında muazzam işler yapıyoruz. Çok iyi bir gelecek sizleri bekliyor" dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş ise "Gençlik Spor Bakanlığı tarafından organize edilen amatör spor kulüplerine ilimize ve gençlik spor il müdürlüğümüz bünyesinde ilimizde amatör spor kulüplerine malzeme dağıtımı yaptık. Bugün özellikle başta gençlik spor bakanlığına genel müdürümüze il düzeyinde meclis başkan vekilimiz belediye başkanımız katılımıyla spor malzemelerini dağıttık" diye konuştu.

Yapılan açıklama ardından sporcular, spor malzemelerini aldı.