OYUNCULARIMIN ÇALIŞMA ARZUSUNDAN OLDUKÇA MEMNUNUM

Etap kampımızda prensibimiz daha çok fizyolojik anlamında yüklemeye dayalı bir çalışmaydı. Bu yüzden takıma devamlılık ve dayanıklılık yüklemesi yaptık. Bu program içerisinde takımı tanıma adına yine aynı yükleme aynı dayanıklılık adına bir uygulama yaptık. 10 gün içerisinde sadece 1 tane hazırlık maçı yaptık. Şu anda bizim için önemli olan takımın sezon içerisinde ve devre arasına kadar takımı en iyi şekilde taşıyabilecek kondisyonu oyuncalarımıza yükleyerek oyuncularımızı hazır hale getirebilmek. Dolayısıyla ilk etap bizim istediğimiz gibi geçti. 10 günlük kamp süresinde takımın genel anlamı ile çalışma arzusu çok iyiydi. Oyuncularımız ellerinden geleni yaptılar.

ADIYAMAN ŞEHRİ PROFESYONEL BİR TAKIM HAK EDİYOR

Her teknik adamın kendine göre çalıştırma ve oyun anlayışı var. Ben antrenmana çok inanmış bir teknik direktörüm, çalışmanın çok önemli olduğunu düşünüyorum. Dolayısıyla çok güçlü ve kuvvetli olmalıyız. Devamlılığımız çok iyi olmalı, önümüzde önemli ve uzun bir süre bulunmaktadır. Şampiyonluk hedefinde buluştuğumuz için bir aradayız. Bu işi başarmak zorundayız, çünkü Adıyaman gibi bir ilin profesyonel bir takımı olması gerekiyor. Hüseyin Koç gibi bir başkan ile beraber ve Adıyaman gibi bir ilin şampiyonluğa ihtiyacının olduğuna inandığımız için buradayız ve elimizden geleni yapacağız Allah’ın izniyle.

TARAFTARIMIZIN NEFESİNİ HER SANİYE NEFESİMİZDE HİSSETMEK İSTİYORUZ

Futbol oyunun içerisinde ki aktörle bellidir. Bu aktörlerden önce oyuncularımıza sonra da taraftarımıza ihtiyacımız vardır. Taraftar çok önemli bir güç, özellikle Adıyaman’ın taraftarlarının takımının yanında olduğuna şahit olmuş bir teknik direktörüm. Taraftarlara söyleyeceğim şudur; ligin sonuna kadar bu hedefi yakalamak uğruna çok çalışacağız ve burada en büyük destekçimiz taraftarımız olacak, o yüzden onların bize inanmasını, sabırlı olmasını ve desteklerini bir an olsun bizlerden esirgemelerini istiyorum.”Dedi.