Türkiye’yi ve Adıyaman’ı Bulgaristan’da başarıyla temsil eden Milli Bocce Sporcusu Deniz Çayır ile gurur duyduğunu ifade eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş,  Adıyamanlı genç sporcuların her geçen gün yeni bir başarıya imza atarak madalyaları kazandığını söyledi.

Tek Erkeklerde Altın madalya, takım müsabakalarında ve çiftlerde gümüş madalya, karışık çiftlerde de bronz madalya kazanan milli sporcu Deniz Çayır, Gençlik Hizmetleri ve Spor il müdürü Fikret Keleş'i makamında ziyaret ederek madalyalarını takdim etti.

Milli sporcuyu makamında ağırlayan ve konu ile ilgili bir açıklamada bulunan İl Müdürü Keleş;”İlimiz son yıllarda bocce sporuna yaptığı alt yapı yatırımının meyvelerini almaya başlamıştır. Sporcularımız ülkemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil edip uluslararası müsabakalarda önemli dereceler elde etmektedir. Bizim diğer spor branşlarında da olduğu gibi bocce sporuna da desteğimiz her zaman devam edecektir. İnşallah bu alanda önemli bir eksikliğimiz olan, tesis eksikliğimizi de gidererek ülkemizi uluslararası müsabakalarda temsil edecek sporcular yetiştirmeye devam edeceğiz. Ben sporcumuzu ve antrenörümüzü kutluyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.