Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 2. Grupta Elazığ’da oynanan maçta ev sahibi ekip Elaziz Belediyespor 89. Dakikada bulduğu golle Adıyaman 1954 Spor’u 1-0 yendi.

Adıyamanlı taraftarların yoğun ilgi gösterdiği maçta taraftarın çoğu polis tarafından Elazığ’dan geri çevrilirken, stadyuma alınmayan taraftarlar stadın 100 metre ötesindeki tepeden maçı izlerken, kulüp başkanı, yönetim kurulu üyeleri ve yöneticiler olmak üzere 30 kişilik grup kale arkasından maçı izlemek zorunda kaldı.

Maçın başından sonuna kadar deplasmanda olmasına rağmen ev sahibi Elaziz Belediyespor karşısında üstün bir oyun sergileyen Adıyaman 1954 Spor ilk yarıda ve ikinci yarıda üst üste yakaladıkları pozisyonları değerlendiremezken, ikinci yarıda hiç pozisyonu olmayan Elaziz Belediyespor 89. Dakikada Adnan’ın yaklaşık 30 metreden attığı golle maçı kazanmasını bildi. Maçta başka gol olmayınca Adıyaman 1954 spor 11 maçlık galibiyet serisinin ardından grubun güçlü ekiplerinden Elaziz Belediyespor’a 1-0 yenildi.

“BAŞKAN KOÇ’TAN TEPKİ; “BİZİ YENİLGİ DEĞİL, KARŞILAŞTIĞIMIZ TABLO BİZİ ÜZDÜ”

Maç sonunda bir açıklama yapan Adıyaman 1954 Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Koç; “Zorlu deplasmanda çok iyi mücadele etmemize ve pozisyonlar bulmamıza rağmen maalesef beklediğimiz golü bulamadık ve 89. Dakikada yediğimiz golle yenildik. Her şeye rağmen sahada aslanlar gibi mücadele eden futbolcu kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Bizleri bu maçta üzen maçta alınan yenilgi olmadı. Bizi üzen Elazığlı taraftarların, Elaziz Belediyespor yöneticilerinin ve emniyet mensuplarının taraftarımıza ve bizlere karşı tavır ve tutumlarıdır. Bizler Adıyaman’a gelen takımları en iyi şekilde karşılayıp, en iyi şekilde uğurlamaktayız” şeklinde konuştu.