Son haftalarda aldığı galibiyetlerle göz dolduran Adıyaman 1954 spor kulübü Pazar günü deplasmandan puan ve puanlarla dönmek istiyor.

Haftayı Bay olarak geçiren Adıyaman 1954 spor kulübü deplasmanda karşılaşacağı grup lideri Karaköprü Belediyespor maçını aralıksız sürdürüyor.

Deplasmanda oynayacakları maça puan ve puanlar için gideceklerini belirten Adıyaman 1954 Spor Kulübü Teknik Direktörü Talat Özden; “Takım olarak üst üste aldığımız galibiyetlerle kendimizi bulduk. Transferin son gününde aramıza yeni katılan arkadaşlarımız oldu. Haftayı bay olarak geçirmemiz bu arkadaşlarımızın takıma uyum sağlamasına katkı sundu. Pazar günü deplasmanda grup lideri Karaköprü Belediyespor ile oynayacağız. Bizim için kolay, zor maç yok. Her maça aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz. Takım olarak maç saatine kadar hazırlıklarımızı tamamlayıp, sahada iyi mücadele edip zorlu deplasmandan puan ve puanlarla dönmek istiyoruz. Bunu başaracak güçteyiz. İnşallah maçtan da puan ve puanlarla dönüp, çıkışımızı sürdürmek istiyoruz” dedi.