Türkiye Bölgesel Ligi (BAL) 2. Grupta mücadele eden takımımız Adıyaman 1954 Spor deplasmanda karşılaştığı İslahiye sporu günün başarılı ismi Hakan Açıkalın’ın 65. Dakikasında attığı golle 1-0 yenerek haftayı üç puanlı kapattı.

Üst üste aldığı galibiyetlerle adından söz ettiren takımımız Adıyaman 1954 Spor teknik direktör Talat Özden ile birlikte çok önemli bir galibiyete daha imza attı.

Zorlu bir deplasmandan galibiyet ve üç puanla dönmenin sevincini yaşadıklarını belirten Adıyaman 1954 Spor kulübü teknik direktörü Talat Özden; “İyi bir ekibimiz var ve bu ekip var olan becerisini sahaya, maça yansıttığı zaman neler yapacağını bu maçta da göstermiş oldu. Maçın başlama vuruşundan itibaren rakip kalede pozisyonlar bulduk ancak değerlendiremedik. Rakip takım oyuncusunun 30. Dakikada gördüğü kırmızı kart sonrası 10 kişi kaldı. Çok iyi bir avantaj elde ettik ancak pozisyonları bir türlü gole çeviremedik. Gelişen pozisyonda takımın önemli isimlerinden olan Gökhan’ın yediği kırmızı kart ister istemez moral olarak takımı etkiledi ve ilk yarıyı berabere tamamladık. İkinci yarıda yine golü ve galibiyeti kovalayan bizdik ve nihayetinde Hakan’ın attığı golle öne geçtik. Gol sonrası girdiğimiz pozisyonları değerlendirebilseydik maç daha farklı bir şekilde sona ererdi ancak her şeye rağmen 1-0 olsun, üç puan bizim olsun misali deplasmandan galibiyetle döndüğümüz için sevinçliyiz. Üst üste aldığımız galibiyetler ve puanlar sayesinde puan sıralamasında üst sıralarda bulunan rakiplerimizle aramızdaki puan farkını nerdeyse kapatmış durumdayız. Takım olarak her geçen gün daha iyi mücadele ediyoruz, bireysel yetenekler ortaya çıkmaya başladı. Kulüpte ortam çok iyi. Galibiyetler geldikçe, başarıda artarak devam edecektir. İnşallah Pazar günü deplasmandan galip gelip yolumuza devam edeceğiz.” Dedi.

Takım olarak üst üste çok önemli maçları geride bıraktıklarını ve alınan galibiyetler sayesinde takımın kendisine olan özgüvenin üst seviyede olduğunu belirten Adıyaman 1954 Spor kulübü başkanı Hüseyin Koç; “Zorlu deplasmandan galibiyet ve üç puanla döndüğümüz için sevinçliyiz. Teknik heyetimizi ve futbolcu kardeşlerimizi tebrik ediyorum. İslahiye deplasmanından almış olduğumuz bu galibiyeti taraftarımıza hediye ediyoruz. Bizi desteklemeye devam etsinler, bu takım emin adımlarla hedefine doğru emin adımlarla ilerlemeye devam edecektir” dedi.