İlk yarının başlama vuruşuyla birlikte taraftarının da desteğiyle etkili bir oyun sergileyen ve rakip kalede gol arayan takımız Adıyaman 1954 spor kulübünden Tugay’ın henüz 2. Dakikada sağ kanattan yaptığı ortaya altı pasın içinde Volkan Kabadayı düzgün bir vuruş yapamayınca top kalecide kaldı. Üst üste gelişen ataklarda top ya kalecide kaldı, ya direkten döndü ya da çizgiden çıktı. Sol kanattan gelişen atakta iki oyuncunun arasından ceza sahası içerisine giren Hakan Açıkalın maçın 13. Dakikasında kalecinin üzerinden topu ağlarla buluşturdu. İki golün ofsayt gerekçesiyle iptal edildiği ilk yarıda başka gol olmayınca ilk yarı 1-0 takımımızın üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıya da ilk yarıda olduğu gibi hızlı başlayan takımımız Adıyaman 1954 spor geliştirdiği ataklarda aradığımız ikinci golü bir türlü bulamadı. Son haftalarda oynadığı futbol ve attığı gollerle takımına hayat veren Hakan Açıkalın, maçın 70. Dakikasında sol kanattan geliştirdiği atakta üç oyuncuyu çalımlayarak Ceza sahası içerisine girdi ve sert şutu sağ köşeden ağlarla buluştu durumu 2-0’a taşıdı. Bulduğu ikinci golle rahatlayan takımımız üst üste geliştirdiği ataklarla rakip kalede daha etkili olmaya başladı ve maçın yıldızı olan Hakan Açıkalın 82. Dakikada ceza sahası içerisine girer girmez topu kalecinin yanından ağlarla buluşturdu hem kendisinin hemde takımının üçüncü golünü kaydederek hattrick yaptı.  İkinci yarıda bulduğu gollerle adeta coşan takımımız maçın 83. Dakikasında golcü Futbolcu Gökhan’la bir gol daha buldu ve durum 4-0 oldu. Maçta başka gol olmayınca takımımız Adıyaman 1954 spor maçı 4-0 kazanarak haftayı üç puanla kapattı.

HAKAN HATTRİCK YAPTI

                Son haftalarda oynadığı futbol ve attığı gollerle takıma adeta hayat veren Hakan Açıkalın’ın Belenspor karşısında da attığı üç mükemmel golle takımının galibiyetinde büyük rol oynadı. Maç sonrası taraftarın ayakta alkışladığı Hakan Açıkalın, galibiyette katkısı olduğu için mutlu olduğunu söyledi.

MUSTAFA CAN CAPTAN BÜYÜK FEDAKARLIK

                Elbistan deplasmanında rakibiyle girdiği ikili mücadelede burnu kırılan ve tedavisi devam eden Mustafa Can Cap özel bir maskeyle takımdaki yerini alarak 90. Dakika boyunca aslanlar gibi mücadele etmesi taraftardan büyük alkış aldı.

 

TARAFTAR YİNE COŞTU

                Takımın başarısında büyük pay sahibi olan taraftarımız bu maçta da tribünleri doldurarak 90 dakika boyunca takımını destekledi. Atılan her gol sonrası coşan taraftarlar yaptığı tezahüratlarla takımını ateşleyip, elde edilen farklı galibiyette büyük pay sahibi oldu.

TBMM BAŞKANVEKİLİ AYDIN VE VALİ DEMİRTAŞ’TAN TEBRİK

                Maç sonrası kulüp başkanı Hüseyin Koç’u arayan TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın ve Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş elde edilen galibiyetten dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, bütün takımı, teknik heyeti ve başkan Hüseyin Koç’u tebrik ettiklerini ifade ettiler.

                Maç sonrası bir açıklama yapan Adıyaman 1954 Spor Teknik Direktörü Talat Özden, şampiyonluk yolunda engelleri bir bir aştıklarını belirterek, kentin Adıyaman 1954 spor kulübü çatısı altında kenetlenmesinden son derece mutlu olduklarını söyledi. Elde edilen galibiyeti taraftara armağan ettiklerini belirten Özden, bütün takımı kutladığını belirtti.