Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi 2. Grupta mücadele eden takımımız Adıyaman 1954 Spor kulübü ikinci yarıda 10 kişi kalmasına rağmen deplasmanda zorlu rakibi ve grup lideri Karaköprü Belediyespor’u 2-1 yenerek haftayı üç puanla kapattı.

Üst üste aldığı galibiyetlerle üst sıralara yükselmeye başlayan Adıyaman 1954 Spor kulübü zorlu rakibini Hakan Açıkalın ve Emrah Tanta’nın attığı golle 2-1 yenerek altın değerinde üç puanı aldı.

Çok önemli bir galibiyet ve üç puan aldıklarını belirten Teknik Direktör Talat Özden; “Hafta boyunca takım olarak çok iyi hazırlandık. Rakibimizin gücünü biliyorduk ve takım olarak maça çok iyi başladık ve bulduğumuz golle rahatladık. Önde oynamanın moraliyle takım olarak daha iyi mücadele ettik. İkinci yarıya da iyi başladık ancak gördüğümüz kırmızı kart bizi biraz etkiledi. Kırmızı kart pozisyonunun ardından yediğimiz gol ister istemez oyunumuzu etkiledi. Rakip bulduğu golle yüklenmeye başlasa da takım olarak erken toparlandık ve sahada galibiyeti arayan bizdik ve neticesinde ikinci golü bulduk ve çok şükür maç bu sonuçla bitti. Sahada aslanlar gibi mücadele eden futbolcularımı kutluyorum. Bu galibiyeti taraftarımıza ve başkanımız Hüseyin Koç’a hediye ediyoruz. İnşallah çıkışımız devam edecektir.

Takım olarak çok iyi oynadıklarını ve üç puanı hak ettiklerini belirten Kulüp Başkanı Hüseyin Koç; “Zorlu deplasmandan üç puanla dönmenin haklı sevincini yaşıyoruz. İkinci yarıda kırmızı kart sonrası 10 kişi kalmamıza rağmen maçı kazandığımız için mutluyuz. Sahada aslanlar gibi mücadele eden futbolcu kardeşlerimizi, teknik heyetimizi ve deplasmanda bizleri yalnız bırakmayan vefakar taraftarımızı tebrik ediyorum” dedi.