15 Günlük Birinci etap kamp çalışmasını Bolu Abant’ta tamamlayan ve ikinci etap 10 günlük kamp çalışmasını Bolu Gerede’de sürdüren Adıyaman 1954 Spor kulübü kamp çalışmasının ve oynadığı hazırlık maçlarının ardından Adıyaman’a döndü. 2 Eylül’de oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası maçı öncesi Türkiye Petrolleri Tesislerinde yerleşen Adıyaman 1954 Spor kulübü hazırlıklarına burada devam edecek.

İki kamp döneminin de çok verimli geçtiğini belirten teknik direktöre Ali Nail Durmuş; “Teknik heyet olarak bizler ve bir çok futbolcu takıma yeni katıldık. Özellikle birinci etap kamp çalışmasında herkesin birbirini daha iyi tanıması, Takımda arkadaşlık ortamının daha üst düzeye yükselmesi ve bizlerin futbolcularımızı daha yakından tanımamız adına birinci etap kamp çalışmamız çok olumlu bir kamp dönemi geçirdik. Burada daha çok kondisyon ağırlıklı çalışmalarımız oldu. Takıma verdiğimiz üç günlük aranın ardından on gün süren ikinci etap kamp çalışmamızda hazırlık maçları oynadık. Oynadığımız 5 maçın üçünü kazandık, bir maç berabere biterken bir maçımızda 2-1 yenildik. Daha önce belirttiğim üzere hazırlık maçlarında aldığımız sonuçlar bizim için çok önemli değil. Önemli olan takımın ortaya koyduğu performanstı takım olarak her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Kamp döneminde ve hazırlık maçlarında bazı sporcularımız sakatlık yaşadılar. Bazıları düzeldi bazılarının tedavilerine devam edilmekte. Bu arkadaşlarımızda aramıza katıldığında yeni sezona hazır bir şekilde gireceğiz. Önümüzde 2 Eylül tarihinde Kilis Belediyespor ile oynayacağımız Ziraat Türkiye Kupası maçı var. Amacımız bu maçı kazanıp üst tura çıkmak istiyoruz. Taraftarımızın şimdiden bu maça hazır olmalarını istiyorum. Hep birlikte onlar tribünde biz ise sahada mücadele edip, galip gelerek ikinci tura yükselmek istiyoruz. Bu vesileyle her iki kamp programımız dahilinde bizlere her türlü imkanı sunan kulüp başkanımız Hüseyin Koç’a ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde inşallah bu takımı hak ettiği yere taşıyacağız” dedi.

Takım olarak yeni sezona en iyi şekilde başlamak adına kamp programlarının çok olumlu geçtiğini belirten Adıyaman 1954 Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Koç; “ Bu şehir her şeyin en güzeline layık bir kent. Daha önce süper lig kapısından dönen, ikinci ligde, üçüncü ligde mücadele eden ve süper lig takımlarına verdiği futbolcularla adından söz ettiren bu şehir şimdilerde hiç hak etmediği bir yerde mücadele ediyor. Amatörden aldığımız bu takımı taraftarımızın desteğiyle Bal Ligine yükselttik. Şimdi aynı birlik ve beraberlik içerisinde bu takımı şampiyon yapıp bir üst ligi çıkarma adına mücadele edeceğiz. Önümüzde Ziraat Türkiye Kupası gibi çok önemli bir sınav var. 2 Eylül tarihinde inşallah taraftarımızın desteği ve takımımızın sahadaki mücadelesiyle bu maçtan galip gelip bir üst tura çıkmak en büyük hedefimizdir. Taraftarımızı şimdiden bu maça davet ediyor, yeni sezonda kazasız, belasız ve sakatlıklardan uzak bir sezon diliyorum” dedi.

2.Grupta Yer Aldık

Bölgesel Amatör Lig'de 2015-2016 Sezonu Statüsü ve grupları belli oldu. TFF İcra Kurulu Üyesi ve TASKK Başkanı Ali Düşmez bugün yaptığı açıklamada Bölgesel Amatör Lig'de 2015-2016 sezonunun 12 grupta oynanacağını ve fikstür çekiminin 4 Eylül'de İstanbul'da yapılacağını açıkladı.

Buna göre takımımız Adıyaman 1954 Spor 13 takımın bulunduğu 2. Grup yer alacak.

BAL'da 12 grup birincisi statüde belirlendiği şekilde play-off turuna yükselecek. Bu turda oluşan 6 eşleşme tarafsız sahada tek maç eleme usulüyle oynanacak ve galipler Spor Toto 3. Lig'e yükselecek. Bu turda mağlup olan 6 takım bir kez daha statüye göre eşleştirilecek ve yine tarafsız sahada tek maç üzerinden oynanacak 3 eşleşmenin galibi Spor Toto 3. Lig'e çıkacak son 3 takımı oluşturacak. Grubu lider bitiren takım 1. Grup lideri ile tarafsız sahada 3.lige çıkmak için final maçı oynayacaktır.

İŞTE 2. Gruptaki Takımlar;
1-Adıyaman 1954 Spor
2-Malatya Yeşilyurt Spor
3-44 Malatya Spor
4-Elaziz Belediye Spor
5-Elazığ Yol Spor
6-Suruç Gençlikspor
7-Şehit Kamil Bld. Spor
8-İslahiyespor
9-Ovacık Belediye Ulaş Spor
10-Elbistan Belediyespor
11-Kilis Bld.Spor
12-Karaköprü Bld.Spor
13-Belen Belediyespor