Geçtiğimiz haftayı bay olarak geçiren ve grupta lider olan Adıyaman 1954 sporzorlu Siverek deplasmanında iyi bir oyun ve atılan 3 güzel golle galip gelmesini bildi.

Maçın başlama vuruşuyla birlikte sahada daha etkili bir oyun sergileyen Adıyaman 1954 sporda orta sahanın yıldızı Ahmet Tuna Akıl, maçın 33. Dakikasında attığı golle deplasmanda takımını 1-0 öne geçirdi. Bulduğu golle rahatlayan Adıyaman 1954 sporlu oyuncular rakip kalede gol kovalayan ekip oldu. İlk yarıda başka gol olmadı ve Adıyaman 1954 spor soyunma odasına 1-0 önde gitti. İkinci yarıya hızlı başlayan Adıyaman 1954 spor oldu ve ikinci yarının hemen başında 48. dakikada Tayfun Karadağ’ın yaklaşık 40 metreden attığı mükemmel gol durumu 2-0 yaptı. Üst üste bulduğu gollerle rahatlayan Adıyaman 1954 rakibine oranla daha iyi oynamaya başladı. Maçın 70. Dakikasında Adıyaman 1954 spordan Luca gördüğü Kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Maçın ilerleyen bölümlerinde ender gelişen Siverek Belediyespor ataklarının birinde 75. Dakikada Vedat’ın attığı gole durum 2-1 oldu. Maçın 80. Dakikasında günün başarılı ismi Yakubu’nun attığı golle durum 3-1 oldu ve maçta başka gol olmayınca Adıyaman 1954 spor deplasmandan 3 puanla dönmeyi başardı. Maçın uzatma dakikalarında Siverek Belediyespor’dan Mustafa Cancap gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Zorlu bir deplasmanı daha galibiyetle kapatmanın sevincini yaşadıklarını belirten Adıyaman 1954 Spor kulübü başkanı Hüseyin Koç; “Takım olarak çok iyi mücadele ettik ve hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Maçın 70. Dakikasında 10 kişi kalmamıza ve durum 2-1 olmasına rağmen oyunu elden bırakmadık, mücadelemizi sürdürdük ve baştan sona üstünlüğümüzle geçen müsabakada bulduğumuz 3. Golle maçı kazanmasını bildik. Teknik heyeti ve futbolcularımızı tebrik ediyor, zorlu deplasmanda bizleri yalnız bırakmayan taraftarımıza teşekkür ediyorum. Bu galibiyet Adıyaman halkına armağan olsun.” Dedi.

Takım olarak her geçen gün daha iyiye gittiklerini belirten Teknik Direktör Talat Özden, zorlu bir deplasmandan daha galibiyetle ayrılmanın sevincini yaşadıklarını belirterek, takım oyuncularını tek tek tebrik ettiğini söyledi.

Ligin uzun bir maraton olduğunu dile getiren Özden, takım olarak rehavete kapılmadan yollarına devam edeceklerini ve zorlu deplasmanda her zaman olduğu kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür ettiğini ifade etti.