Ziyarette AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat’a, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hakan Gürsoy eşlik ederken, MÜSİAD Yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

Meclis çalışmalarının olmadığı her fırsatta Adıyaman’da olmaya çalıştığını ifade eden AK Parti Grup Başkanvekili İbrahim Halil Fırat; “Milletvekilleri olarak Meclis çatısı altında yoğun bir çalışma süreci geçiriyoruz. Bir taraftan hükümet çalışmaları devam ederken bir taraftan da gerek sivil toplum kuruluşlarımızı gerekse kanat önderlerimizi, vatandaşlarımızı ve esnafımızı ziyaret etmeye çalışıyoruz. Bugünde ilimizin önemli sivil toplum kuruluşlarımızdan birisi olan MÜSİAD Adıyaman şubemizi ziyaret ettik. Değerli başkanı ve yönetim kurulu üyeleriyle gündeme ilişkin fikir alışverişinde bulunduk. 7 Haziran seçimi sonrası milletin takdiri üzerine bir hükümet kurulmadı ve koalisyon hükümeti kurulması yönünde bir talebi oldu. Ülkemizdeki var olan istikrarın sürmesi, milletimizin ve ülkemizin menfaati bizler için her şeyin önünde gelmektedir.. Bu konuda AK Parti olarak bizler üstümüze düşeni yapmaktayız ve yapmaya da devam edeceğiz şayet belirlenen süre içerisinde bir koalisyon hükümeti kurulmadığı takdirde yine bizler milletin huzuruna çıkacağız. Bu vesileyle ülke meselelerinde her zaman sağduyulu bir şekilde hareket eden MÜSİAD’a teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden MÜSİAD Adıyaman Şube Başkanı Şerif Yıldırım; “Milletvekillerimizin meclis çalışmalarının olmadığı dönemlerde ilimizde olmaları, bizleri, vatandaşlarımızı ziyaret etmeleri, varsa sorunları yerinde tespit etmeleri bizleri sevindirmektedir. Bugünde AK Parti Milletvekilimiz İbrahim Halil Fırat derneğimize nezaket ziyaretinde bulundular. Kendileriyle iş dünyası ve siyaset konularında fikir alışverişinde bulunduk. Kendilerine bu nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür ediyor, meclis çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.