CHP Besni İlçe Başkanlığının seçim irtibat bürosu önünde partililere seslenen Tezcan, 24 Haziran'dan sonra hak, hukuk ve adaletin geleceğini söyledi.

Adıyaman'ın hakkını arayacak, savunacak, güzel ve güçlü bir kadro ile seçime çıktıklarını ifade eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan; "Besni Adıyaman'da önemli bir yere sahip. Besni'nin içinden çıkmış, burada ilçe başkanlığımızı yapmış genç ve siyasette gelecek vadeden bir arkadaşımız var. Sizlerin temsilcisi olarak listeye aldık. Bütün milletvekili adaylarımız size emanet. Ondan sonra da Adıyaman'ın derdi, sıkıntısı, emeklisi, emekçisi, çiftçisi ve esnafı inşallah bize emanet.

Sandığa gitmemize sayılı günler kaldı. Biz iktidara geldikten sonra Türkiye'nin bütün problemlerini çözeceğiz. 6 milyon işsizi iş sahibi yapmadan, 16 milyon yoksulu yoksulluktan kurtarmadan iktidar olmaya devam edeceksek, o iktidar bize haram olsun. Biz bu meseleleri çözmek için yetki istiyoruz.

Biz CHP olarak diyoruz ki, geleceğiz, statükoyu yıkacağız ve yeni bir düzen kuracağız. O yeni düzende millet efendi olacak, devlet kemer sıkacak, millet sefa sürecek.

Eğitimi yeni baştan ele alacağız. Hiç bir öğretmen yoksulluk sınırının altında maaş alamayacak. Öğretmenler, öğrenciyi geleceğe hazırlayan özel olarak yetiştirilmiş, gıpta edilen meslek erbabı olacak. Okula gönderdiğimiz çocukların sabah kahvaltısını da, öğle yemeğini de devlet verecek ve kimse kimseye muhtaç olmayacak.

Besni, Türkiye'de belki unutulan bir şeyi, yaşatma onuruna sahip bir ilçemiz. Eğitim Bayramı yapıyorsunuz, Besni eğitime verilen önemi bilen bir ilçemiz. Besni en büyük öğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün İstiklal Savaşında bile, öğretmenlere ne kadar değer verdiğini bilen bir şehir. Bu iktidara 24 Haziran'da dur diyeceğiz. Milletin çocukları hak ettiği gibi dünyanın en iyi öğrencileri olarak yetişecek" dedi.  

Tezcan, konuşmasının ardından CHP Besni İlçe Başkanlığının seçim irtibat bürosunun açılışını gerçekleştirdi.