Ödül töreninde açıklamalarda bulunan Besni Belediye Başkanı Fahri Serter; “Besni Belediye Genç kızlar voleybol takımımızın Adıyaman’da düzenlenen Genç kızlar voleybol müsabakalarında şampiyon olmaları bizi sevindirmiş, ayrıca Besni Belediye Genç Kızlar Voleybol takımımızın bölge şampiyonasında Adıyaman’ı temsil edecek olması bizleri daha da mutlu etmiştir” dedi.

Do-Kan Spor Kulübünden Muay Thai’de Dünya ikincisi ve Dünya üçüncüsü sporcuların çıkmasının Besni için önemli olduğunu da söyleyen Serter; “11-17 Mart tarihlerinde İstanbul Ahmet Cömert spor salonunda 44 ülkenin katıldığı Muay-Thai Dünya Şampiyonasında İlçemiz Do-Kan Spor Kulübü sporcularından 57 Kg’da Dünya ikincisi olan Seydi Vakkas Ertürk’ü, 45 Kg’da Dünya üçüncüsü olan Beyza Gümüş’ü Cumhuriyet altını ve kol saati ile ödüllendirerek başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Serter, genç yeteneklerinin yetişmelerinde büyük emekleri olan Besni Belediye voleybol antrenörü Ali Çubuk, Refik Çeçen ve Muay-Thai Milli Antrenörü Serdar Meşen’e teşekkür ederek ayrıca ödüllendirdi.

Do-Kan Spor kulübü Başkanı Cevdet Öztürk, “Belediye Başkanımız Sayın Fahri Serter’in spor ve sporcuya sağladığı maddi manevi desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu destekler sporcuların azim ve başarılarını arttırarak başarıların temelini oluşturmaktadır” dedi.

Sporcular ise Başkan Serter’e takımlarına ve kendilerine verdiği destek ve hediyeden dolayı teşekkür ettiler.