AK Parti Adıyaman Milletvekili ve AK Parti Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Muhammed Fatih Toprak, Pazar Günü AK Parti MKYK Üyesi ve AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi’nin katılımıyla gerçekleştirilen aday tanıtım programından sonra, 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerin önemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yerel seçimlerin yeni bir milat olduğunu belirten Toprak, “Şimdi daha çok çalışacak ve Adıyaman’ımız için daha fazla değerler üreteceğiz. Anadolu'nun bizlere öğrettiği bin yıllık kardeşlik ile hedeflerimize ulaşacak; sorumluluklarımızı da görevlerimizi de hep birlikte yerine getireceğiz.” dedi.

Milletvekili Toprak, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Eski Gümrük ve Ticaret Bakanı, MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekilimiz Sayın Bülent Tüfenkçi’nin katılımıyla büyük bir coşku ile aday tanıtım programımızı gerçekleştirdik. Rabbim yollarını, yolumuzu açık etsin. Tüm adaylarımızı kutluyor, başarılar diliyorum. Her seçim mutlaka çok önemlidir bu seçimde de devletimizin bekası ve ülkemizin geleceği için çok çalışacağız. 31 Mart 2019 seçimlerinde Adıyaman bundan önce olduğu gibi, bundan sonrada zillet ittifakına gereken cevabı verecektir.”

‘Tevazu, samimiyet ve gayret ile sahalardayız’

“AK Parti’nin gönül seferberliği başlamıştır. Bütün adaylarımız aldığı sorumluluğun bilincindedir. Bu sorumluluğu yerine getirecek AK kadrolar ile 2023 Adıyaman’ını hep beraber inşa edeceğiz. Bizler her zaman bu şehrin sevdalısı olduğumuz gibi bundan sonrada ilk günkü aşkla bu şehrin insanlarının hizmetkârı olmaya ve önce millet, önce hizmet demeye devam edeceğiz. Adaylarımızla birlikte seçim bitene kadar gece gündüz sahada olacağız, çalışacağız. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan‘ın liderliğinde güçlü ve lider ülke Türkiye’ye bir adım daha yaklaştık. Kutlu yürüyüşümüz, Ülkemize, Milletimize ve Adıyaman’ımıza hayırlı olsun. Allah yolumuzu açık etsin.”