Cumhur İttifakıyla birlikte büyük bir çıkış yapan Milliyetçi Hareket Partisi, Adıyaman’da iddialı bir şekilde seçim stardını verdi.

Seçim bürosunun açılış törenine, İl Başkanı Hüseyin Özgül, MHP Milletvekili Adayları Selim Çakır, Özgün Toprak, Ömer Yıldırım, Sami Güler, Alican Doğan ve partililer katıldı.

Merkez seçim bürosunun açılışında bir konuşma yapan MHP Adıyaman İl Başkanı Hüseyin Özgün; “Aday adaylık sürecinde büyük gayret eden arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Genel merkezimizin yapmış olduğu değerlendirme sonucunda 5 arkadaşımız Aday oldu. Aday olanda olmayanda bütün arsadaşlarımız hepsi bizim. Hepsi bizim milletvekilimiz. Ülkemiz çok önemli bir süreçten geçiyor ve yapılacak olan önemli seçim öncesi gece gündüz demeden hepimiz üstümeze düşeni yapacağız. Bu vesilyel bugün il genel seçim büromuzu açmanın sevincini yaşadık.  Bilindiği üzere ülkemiz çok önemli bir süreçten geçiyor. Yapılacak olan seçim Cumhuriyet tarihinin en kritik seçimi olacaktır. Ülkemizin içinde bulunduğu kritik dönemde MHP’nin son dönemlerde ortaya koyduğu politika seçmenlerin taktirini kazandı. Özellikle Türkiye içinde ve dışında ülkemize yönelik tehditler karşısında MHP’nin dik duruşu, yine 15 Temmuz darbe kalkışmasında tüm ülkücü camianın devletin bekasına kast edenlere karşı amansız mücadele etmesi ve 24 Haziran seçimlerinde cumhur ittifakının oluşmasına en büyük katkıyı sağlaması önemli bir gelişme olarak tarihe not düşmüş oldu. 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi olarak ülke geneli olduğu gibi Adıyaman’da da milletvekilimizi meclise göndermek için gece gündüz çalışacağız. Bu vesileyle seçim büromuzun ilimize ve partimize hayırlara vesile olmasını diler, bizleri yalnız bırakmayan herekese teşekkür ederim” dedi.

adıyaman cihan haber