Karargah açılışından önce verilen iftar yemeğinde izdiham yaşandı.

Açılış törenine MHP Adıyaman İl Başkanı Hüseyin Özgün, MHP Adıyaman Milletvekili Adayları Selim Çakır ve Sami Güler, MYK Üyesi Sedat Yaşar, İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Fevzi Öztürk, Adıyaman Kadın Kolları Başkanı Esma Uçar, Adıyaman Ülkü Ocakları Başkanı Taha Şahin, MHP Besni İlçe Başkanı Hamdi Arslan, Besni Kadın Kolları Başkanı Dilek Metin ve partililer katıldı.

Açılıştan önce yapılan mehter gösterisi katılımcılar tarafından beğenildi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından programın açılış konuşmasını yapan MHP Besni İlçe Başkanı Hamdi Arslan, seçim bürolarının açılışına katılan herkese teşekkür ederek, 24 Haziran seçimlerinin hayırlara vesile olmasını diledi ve inandıkları bu yolda yılmadan yıkılmadan yürüyeceklerini söyledi.

ÇAKIR; "BİZİM KODAMANLARLA İŞİMİZ YOK, BİZİM SİZİNLE İŞİMİZ VAR"

Arslan'dan sonra konuşan MHP Adıyaman Milletvekili Adayı Selim Çakır, Besni'nin hizmet sorunlarının olduğunu söyleyerek; "Buraya geldiğimde Besni'nin bana eksiklerini söyledin dedim, 2 sayfa yazı yazarak bana verdiler.

Burada her arkadaşımız Selim Çakır'dır. Her arkadaşımız adaydır. Çünkü Selim Çakır aday olduğu zaman her birinizin ailesinin bir ferdi milletvekili olmuş olacak. Bizi Besni'de, sokaklarda, Besni çarşısında yada köy kahvelerinde çay içerken görebilirsiniz. Bizim kodamanlarla işimiz yok, bizim sizinle işimiz var. O yüzden ofislerde, fabrikalarda oturup da insanların sıkıntılarını çözüyormuş gibi sosyal medyada resim paylaşacağımıza, resmi sizin aranızda ve yanınızda paylaşacağız.

Sayın Genel Başkanımıza ne yapmamı istersiniz diye sorduğumda git Adıyaman için çalış. Çünkü Adıyaman'ın çalışmaya, Adıyaman'ın birlik ve beraberliğe, Adıyaman'ın ülkücü harekete ihtiyacı var dedi. Biz de bunu görev edinerek geldiğimiz günden bu yana hiç durmadık, hiç uyumadık. Gece uyumadan, gündüz oturmadan çalışıyoruz.

SİZ BİZİ SAHİPSİZ BIRAKMAZSANIZ, BİZ SİZİ HİÇBİR ZAMAN SAHİPSİZ BIRAKMAYIZ

Sizi uzun zamandır temsil eden milletvekili arkadaşlarımız sahipsiz bıraktılar. Yatırım, iş olanaklarını ve imkanlarının tamamını farklı şekillerde ya kendilerine tahsis ettiler, ya da kendi yakınlarına tahsis ettiler. Biz sizin olan hakkı size vermek için buralardayız. Siz bizi sahipsiz bırakmazsanız, biz sizi hiçbir zaman sahipsiz bırakmayız.

Besnililer, sizden güç istiyoruz. Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde MHP ve AK Parti Cumhur İttifakı altında birleşti. Bu ittifakta oylarımızı Cumhurbaşkanlığında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, milletvekilliğinde ise kendi partimiz Milliyetçi Hareket Partisi'ne veriyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından MHP Besni İlçe Başkanlığının seçim irtibat bürosu açılışı gerçekleştirildi.