Parti binasında gerçekleştirilen ziyarete CHP Besni İlçe Başkanı Hakan Kılınç, CHP Besni Kadın Kolları Başkanı Sibel Peyker ve partililer katıldı.

Partililerle genel ve yerel siyaset üzerine sohbet eden Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı hemşerimiz M. Ali Tüy; "Bugün de savunduğum değerlerin temeli Besni'de atıldı. Besni benim için lise yıllarımın sürgün ve daha lise yıllarında cezaevi ile tanıştığım yılların ilk adımıdır. Bu nedenlerle bende çok değerli anıları olan, hayatımın şekillenmesinde yeri olan bir şehirdir. Besni her zaman mert ve dürüst insanların olduğu,  aydın kimliğini de her zaman koruyan bir ilçemizdir. Besni Adıyaman’ın batıya açılan yüzü, yanlışa karşı doğruyu savunan ve siyasi tercihleri ile de bunu hep ispat etmiş bir ilçemizdir. Eğer Besnililere doğru zaman ve insanlarla giderseniz istediğinizi alırsınız. Eğer alamıyorsanız sorunu Besnililerde değil, kendinizde aramalısınız" dedi.

2019 seçimlerinde Besni'den çok umutlu olduğunu söyleyen Tüy; "İnşallah doğru bir adayla Besni halkı buluşturulur ve Besni tekrar gerçek kimliği olan Sosyal Demokrat kimliğine kavuşur. Bu dilek ve temennilerle tüm Besni halkına sevgi ve saygılarımı sunuyor, Cumhuriyet Halk Partili kardeşlerime de başarılar diliyorum. Benim kapım bütün hemşerilerime her zaman açık kaldı ve böyle de devam edecek" dedi.

Esenyurt Belediye başkan adaylığı ile ilgili soruyu da yanıtlayan Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı M. Ali Tüy; "Eğer Genel Başkanımız takdir ederse, bize böyle bir görev verilirse, elimizden geleni yapmaya hazırız. Alacak gücümüzün olduğuna inanıyorum. Resmi olarak bir başvurum yok, ancak seçim hazırlıklarımız devam ediyor" dedi.

Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı hemşerimiz M. Ali Tüy, CHP Besni İlçe Örgütü ziyaretinin ardından Besni Küçük Sanayi Sitesini de ziyaret etti.