Parti binasında gerçekleştirilen toplantıya Kesmetepe Belediye Başkanı Vakkas Acar, Şambayat Belediye Başkanı Nejdet Arıcı ve partililer katıldı.

KILINÇ; "ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ BU SEÇİME BAĞLI"

Toplantıda konuşan CHP Adıyaman Milletvekili adayı Hakan Kılınç, bir aylık süreçte yoğun çalışma içerisinde olduklarını, partinin merkez yoklama sistemiyle 5 arkadaşa sandık görevi verdiğini ve 20 aday adayı olan arkadaşlarıyla birlikte sahada çalışacaklarını söyledi. Bu dönemin hiç bir döneme benzemediğini ifade eden Milletvekili adayı Hakan Kılınç; "Bu dönem kimin milletvekili olacağı, kimin belediye başkanı olacağı, kimin başbakan olacağı hiç önemli değil. Çocuklarımızın geleceği bu seçime bağlı. Çünkü ülkemizin gerçekten son durağı. Ya hep birlikte karanlığa gideceğiz, ya da Mustafa Kemal Atatürk’ün kurmuş olduğu demokratik Cumhuriyet rejimine devam edeceğiz. Hiç şüphem yok ki Mustafa Kemal Atatürk’ün kurmuş olduğu Cumhuriyeti kimseye teslim etmeyeceğiz.

BİZLER 24 HAZİRAN'DA BU İŞE TAMAM DİYECEĞİZ

Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Muharrem İnce şuanda Türkiye’nin her köşesinde müthiş bir şekilde sevgi seliyle karşılanıyor ve çok güzel bir sinerji yakaladı. İnanın 25 Haziran'da Türkiye çok farklı bir sabaha uyanacak. Biz bir aydır belki kendi bölgemizden uzağız ama inanın taksicisi, esnafı, tüccarı, memuru ve vatandaşı artık bu işin bittiğinin farkında. Çünkü perişanlık diz boyu, esnafımız ve iş adamımız tefecinin eline düşmüş. Bugün ülkemizin çiftçisi traktörüne, şoförü arabasına, kamyonuna, tırına, taksici taksisine dünyanın en pahalı yakıtını alıyor. Bizler 24 Haziran'da bu işe tamam diyeceğiz.

BU DÖNEM BAYRAĞI BU 5 KİŞİ TAŞIYACAK VE 15 KİŞİDE DESTEK OLACAK

Sizlerden ricam biliyorsunuz ki baskın bir seçim oldu. Kısa zaman içerisine yoğun bir çalışma yapmamız gerekiyor. Burada en büyük görev bizlere ve sizlere düşüyor. Yaklaşık bir ay süre içerisinde hep birlikte ilçelerimizde, ilimizde ve köylerimizde gitmediğimiz yer kalmamalı. Buna sadece adaylarımız yetişemeyecek, çünkü süre çok kısıtlı. Bu sürede emin olabilirsiniz ki 20 arkadaşımızda sahada olacak. Geçmişteki o farklı algıların hiçbiri şu an ortada yok. Tabi ki herkesin gönlünde bir arkadaşımız vardı ama bu dönem bayrağı bu 5 kişi taşıyacak ve 15 kişide destek olacak.

24 HAZİRAN'DA AK PARTİ'YE SANDIKTA CEVABINI VERECEĞİZ

1 aylık süreç var ve bunu çok iyi değerlendirmemiz lazım. 2 dönemdir Adıyaman, özellikle Besni'yi hiçe sayan, 2 dönemdir bir dayatma listesi yapan iktidara da bu dönem hem Adıyaman, hem Besni ve hem de Gölbaşı cevabını verecek. Bugün AK Parti'nin ülke ekonomisine yaptığı bütün olumsuzlukların ülkeyi ne hale getirdiği göz önünde. Ama 2 dönemdir Besni, Gölbaşı ve Tut gibi bugün Adıyaman’ın batıya açılan penceresi olan 3 ilçede 2 dönemdir temsiliyet namında hiçe sayılıyor. 2 dönemdir hiçe sayılmasına rağmen bu 3 bölgemizde en büyük destek yine AKP’ye gidiyor. Ben inanıyorum ki 24 Haziran'da AK Parti'ye sandıkta cevabını vereceğiz. Hiç kimse bu ilçeleri hiçe sayamaz. Bugün AK Parti'nin 5 milletvekilinin 4'üde Kahtalı. Besni, Gölbaşı ve Tut’ta hiçbir temsiliyeti yok. Bugün bu bölgede CHP'nin temsiliyeti var. Çünkü Genel Başkanımızla, Genel Başkan yardımcılarımızla bu son 1 haftalık süreç boyunca görüşmelerimizde biz hiçbir zaman Besni, Gölbaşı ve Tut’u hiçe sayamayız, bütün bu fikir ve düşünceler bu 3 ilçenindir. Bu 3 ilçe mutlaka birileri tarafından temsil edilmeli. Bizlere düşen Besni’de çok çalışmak ve partimizi en iyi şekilde temsil etmek. İnanıyorum ki Adıyaman’da bu dönem 2’yide, 3’ü de çıkaracağız, bundan kimsenin şüphesi olmasın.

CHP'nin listesi Adıyaman’ın her kesimini karşılayan çok güzel bir liste oldu. Bizlerde her tarafta partimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Sizlerden çok destek bekliyorum. Ben 24 saat partili, partisiz arkadaşlarımıza bir telefon kadar yakınım. Bu dönem her eli sıkmamız lazım. Biliyorsunuz ekonomi çökmüş durumda. Ülkemiz çok büyük sıkıntılar içerisinde. İktidar Ülkeyi faiz lobilerine teslim etmiş durumda. Biliyorsunuz ki Türkiye’nin en büyük güvencesi Muharrem İnce.

2 HAZİRAN'DA ADIYAMAN'DA MİTİNG YAPILACAK

2 Haziran Cumartesi günü saat 16.00'da Adıyaman’da miting yapılacak. Bu mitingde bizim için çok önemli o coşkuyu ve o kararlılığı Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Muharrem İnce'ye hissettirmeliyiz.

BEN SİZLERE GÜVENİYORUM VE BENİ MAHCUP ETMEYECEĞİNİZİ BİLİYORUM

Önümüzdeki süreçte Besni’de bir karargah tutacağız ve partimizin belirlediği logolar geldikten sonra araçlarımız giydirilecek. Her türlü hazırlıklarımız bitti. En son Kayseri’de olan il başkanlık toplantısında da ilçemizin derece yaptığını, seçime hazırmış gibi hazırlığımızı bitirmiştik. Bu konuda da Kayseri’de gururlandım burada gençlik kollarına da, kadın kollarına da teşekkür ediyorum. Bizlere düşen bu süreci iyi değerlendirip, Besni’den iyi bir sonuçla genel merkeze gitmek istiyorum. Ben bunun sözünü sizin adınıza genel başkanımıza verdim. Dedim ki 24 Haziran'da ben sizlere 2. vekil olarak geleceğim. Ben sizlere güveniyorum ve beni mahcup etmeyeceğinizi biliyorum. Buradan Besnili vatandaşlara sesleniyorum, bu evladınıza sahip çıkın. Çıkın ki, ben de Besni’nin ve köylerinin sorunlarını mecliste korkusuzca dile getireyim. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın" dedi.