Belediye tarafından yapılan çalışmalar ile hizmet noktasında önemli yol aldıklarını dile getiren Kesmetepe Belediye Başkanı Vakkas Başkan Acar; "Bu bağlamda cadde ve sokaklara kilit parke taşı döşeme ve kaldırım çalışmalarımız devam ediyor. Şu ana kadar beldemizin alt yapısı tamamlanan caddelerinin %80 oranında kilit taşı döşeme işlemi tamamlandı. Yaklaşık 10 bin M2 bir çalışmamız ver. Bunun 8 bin m2’si döşenmiş durumda. Çalışmalarımız özellikle Fatih ve Atatürk mahallerinde yoğunlaşmış durumda.

Bilindiği üzere İçme suyu şebekemizi komple yenilemiştik. Şu anda su sorunumuz bulunmamakta. Belde merkezine yaptığımız taziye evinin ardından şu anda İnceler Mahallesindeki taziye evinin yapımı devam ediyor. İnşallah önümüzdeki günlerde hizmete açacağız.

Ayrıca beldemizin bağlantı yolları il özel idaresince asfaltlandı. Bu konuda gayret sarf eden başta Adıyaman valisi Sayın Abdullah Erin’e İl Özel idaresi yetkililerine ve emeği geçen herkese Kesmetepeliler adına teşekkür ederim. Amacı hizmet olan herkese Kesmetepe halkı her zaman minnettardır" dedi.

Yapılan hizmetlerin vatandaşlar tarafından oldukça takdir edildiğini de sözlerine ekleyen Acar; "Kısıtlı imkanlarla yapılan çalışmalar ile Kesmetepe Beldesini modern bir görünüme kavuşturduk. Hizmetlerimiz hız kesmeden devam edecek” dedi.