Konferans salonunda düzenlenen konferansta konuşan Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, AK Parti hükümetiyle ilçede birçok yatırımın yapıldığına dikkat çekerek ilçede OSB’ye doğalgaz ile ilçeye yakışan 4 yıllık bir meslek yüksekokulu talepleri olduğunu belirtti.Özdemir konuşmasında şunları kaydetti:

“İlçemiz sürekli gelişen, gelişmeye açık bir yer. İlçemiz için ne yapsak az gelir. İlçemize AK Parti hükümetiyle birçok yatırım yapılıyor. Yapılacak olan yatırımlardan bazılarından bahsetmek gerekirse, ilçemiz Atatürk Bulvarı sıcak asfalta kaplanacak, Gölbaşı Gölü etrafı 7 milyonluk bir yatırımla canlandırılacak, kamu binaları yenilecek. İstikrarın devam etmesi ve yatırımların sürmesi için vakit Türkiye vakti diyorum. Durmak yok yola devam.”

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın ise konuşmasında, Gölbaşı’nda Yusuf Başkanla güzel çalışmalara imza attıklarını ve imza atmaya da devam edeceklerini belirterek kamu binalarının yenileneceğini, ilçenin yatırımlarının artacağını ifade ederek ilçeye kazandırmak istedikleri 4 yıllık bir Meslek Yüksekokulu için de her beraber çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Aydın, konuşmasında DSİ’nin Erkenek Boru Hattı için yenilenmesi için en kısa zamanda çalışmaya başlayacağını sözlerine ekledi.

Düzenlenen programa TBMM Başkanvekilimiz Ahmet Aydın, Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Belören Belediye Başkanı Mahmut Turan, Balkar Belediye Başkanı Orhan Orhan, AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Gül, STK’lar, muhtarlar ve mahalle temsilcileri katıldı.