Meclisin tatil olması ile birlikte Ak Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın ve Ak Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan Ak Parti Besni ilçe teşkilatını ziyaret ederek partililerle buluştu. 

Ziyaret sırasında gazetemize açıklamalarda bulunan Vekil Mehmet Erdoğan; “Meclisin tatil olmasını fırsat bilerek seçim bölgemize geldik. Adıyaman ve Besni ile ilgili yapılan çok güzel çalışmalar var. Besni’nin köylerini gezerek yapılan hizmetleri yerinde görme imkanı bulduk. İl encümenlerimize ve ilçe başkanlarımıza başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu yapılan hizmetler Ak Parti’ye verilen desteğin artarak devam etmesinin sonucudur. Milletvekilleri olarak Adıyaman için çalışıyoruz. Grup Başkan Vekilimiz Ahmet Aydın ile birlikte yaptığımız çalışmalardan kısa zamanda neticeler aldığımızı paylaşmak isterim. Grup Başkan Vekilimiz Ahmet Aydın’a teşekkür ediyorum” Dedi.

Erdoğan’dan sonra konuşan Ak Parti grup Başkan Vekili Ahmet Aydın ise; “ Besni’nin büyümesinde ve kalkınmasında ciddi manada emeği olan Mehmet Erdoğan’a teşekkür ediyorum. Ak Parti hizmet partisidir. Her insanımıza hizmet götürmeyi görev bildik. 10 yıldır iktidarız ve 10 yıl önce hayal bile edemeyeceğimiz birçok şeyi başardık, başarmaya da devam edeceğiz. Halkımız Ak Parti ile hizmet görmeye alıştı. Önceden köyün ortasındaki çeşmeye sondaj vurmaya gidilirdi. Şimdi Allah’a şükür her evde şebeke suyu var. Önceden hayvanın gidemeyeceği yolda şimdi araçlar gidiyor. Yollar yapıldı. Artık yol ve su ikinci planda kaldı. Köylerimize köy konağı yapılıyor, kanalizasyonun bir kısmı yapıldı. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bizler de en iyisini yapmak için ilçe teşkilatlarımızla, il genel meclis üyelerimizle,  milletvekillerimizle ve STK’larla beraber bu süreci götürmeye çalışıyoruz,”dedi.