Ziyaretin ardından gazetemize açıklamalarda bulunan Çiğdem, Ak Parti’nin 1 Kasım seçimlerinden zaferle çıkmasının ülkedeki istikrar ve güven ortamının sürmesi adına önemli olduğuna dikkat çekerek, bu başarılı sonuçta vatandaşımız üzerine düşen görevi yapmıştır. Bu nedenle bu başarının baş mimarı olan vatandaşlarımızı ve esnafımızı ziyaret ederek kendilerine teşekkür ettik. İnşallah bundan sonra hep birlikte ilçemiz, ilimiz ve ülkemiz adına 13 yılda yaptıklarımızdan daha fazla ve güzel çalışmalar yapacağız, dedi.

Cadde boyunca vatandaşlarla da tokalaşarak sohbet eden Çiğdem,  AK Parti’ye verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. “ Partimizin başarısında emeği geçen,  teşkilatıma, gençlik kollarına, kadın kollarına ve AK Parti’ye gönül vermiş partili partisiz tüm vatandaşlarımıza teşekkür, ediyorum, dedi.

Vatandaşlarda ziyaretten oldukça memnun kalırken, ülkemizin geleceği açısından bu seçim büyük önem taşımakta idi. Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından oldukça mutlu olduk. İnşallah ülkedeki uzun süreden beri devam eden istikrar ve huzur ortamı artarak devam eder. Size ve teşkilatınıza bizleri ziyaret ederek onurlandırdığınız için de ayrıca teşekkür ediyoruz, dediler.