AK Parti Besni İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem, partililerle birlikte Besni Küçük Sanayi Sitesi, Besni Kamyoncular Kooperatifi, Besni Ziraat Odası, Besni Esnaf ve Sanatkarlar Odası, S.S. Yeni Besni Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi ve Besni Şoförler ve Otomobilciler Odası’nı ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Ziyarete AK Parti Besni İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem’in yanı sıra, Yönetim Kurulu Üyeleri Ramazan Durmuş, Haci Ali Şahin ve Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Haci Arslan katıldı.

Ziyaretin ardından gazetemize açıklama yapan AK Parti Besni İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem; “AK Parti Besni Teşkilatı olarak partililerimizle birlikte SKT’larımıza ziyarette bulunduk. Ziyaretimizde STK’larımızın sorun ve sıkıntılarını dinleyerek, bu konularda neler yapabiliriz diye düşünerek bilgi alışverişinde bulunduk. STK'lar sivil yönetimin sigortaları ve toplumun önemli bir sesidir. Ehemmiyetli bir görev üstleniyorlar. Bizler de SKT’larımızın her zaman yanlarındayız. Hep birlikte el ele vererek Besni’nin daha ileri gitmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Biz Besni’ye güzel hizmetler için yola çıktık. Bu yolda da devam edeceğiz.

İlçemizdeki diğer STK’larımıza ziyaretlerimiz devam edecek. Bu doğrultuda STK’larımızla ve tüm Besnililerimizle birlikte el ele vererek Besni’nin gelişmesi ve büyümesi için elimizden gelen her türlü çabayı sarf edeceğiz” dedi.