Şahin Tepesi Ehli Keyf Restaurant'ta bir araya gelen partililer, 24 Haziran seçimini değerlendirdi. Kahvaltılı toplantıya AK Parti Besni İlçe Başkanı Av. Mustafa Çiğdem ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclis üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, Besni Kadın Kolları Başkanı Semra Semiz ve Besni Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Öztürk katıldı.

Kahvaltıda konuşan AK Parti Besni İlçe Başkanı Av. Mustafa Çiğdem; "Biz sefere çıktık, sefer bizim, zafer Allah'ındır dedik, 4 milletvekili adayımızı sizin desteği ve gayretiyle meclise göndererek birlikte güzel işler yaptık. Cumhurbaşkanımız, Başkanımız Recep Tayip Erdoğan'ı da Türkiye'nin ilk Devlet Başkanı olarak seçmiş bulunuyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. Kapı kapı, ev ev, mahalle mahalle, belde belde, köy köy tüm vatandaşlarımıza ulaşarak desteklerini istedik. Hemşerilerimizde partimize büyük bir teveccüh gösterdi. Ben buradan Kadın Kollarımıza, Gençlik Kollarımıza, partililerimize ve emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyorum.

Bugün burada seçim sonuçlarını değerlendirerek önümüzde yapılacak olan yerel seçimlerin startını vermek için toplanmış bulunuyoruz. Şimdi yeni seferler ve yeni zaferler vakti. Kim olursa olsun, inşallah halkımızın teveccühüne layık, ilkeli, dürüst ve tek gayesi halkımıza hizmet olan, siyasi etik ve parti politikalarına uygun davranan, partimizin belirleyeceği Belediye Başkanımızla  yerel seçimleri de kazanıp halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.