Parti binasında gerçekleştirilen ziyarette CHP Besni İlçe Başkanı Hakan Kılınç'tan Besni ve çalışmalar hakkında bilgi alan heyet, daha sonra partililerle tek tek sohbet ederek basına kapalı olarak toplantı düzenledi.

ÇAKMAK; "ADIYAMAN'IN GÜZELLEŞMESİ İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPMAYA HAZIRIZ"

Toplantıdan önce açıklama yapan CHP Adıyaman İl Başkanı Deniz Çakmak, Adıyaman’ın daha güzel olması için ellerinden gelen her şeyi yapmaya hazır olduklarını belirterek; "16 yıllık Adıyaman’ımızın geçmişine baktığımız zaman Adıyaman istediği hizmeti alamamıştır. Belediye başkanlığı noktasında sadece yol, su ve kanalizasyon gibi hizmetler değil, bir vatandaşımızın doğumundan, ölümüne, işinden, aşından, sağlığına sosyal belediyecilik anlayışıyla yola çıkmaya hazırız” dedi.

MİLLETVEKİLİ ÖZDEMİR; "SOSYAL BELEDİYECİLİĞİ TÜRKİYE'DE HAKİM KILACAĞIMIZI UMUT EDİYORUZ"

CHP İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun görevlendirilmesiyle Adıyaman'a geldiklerini belirterek, "Görevlendirilmemizin amacı Adıyaman’da gelecek yerel yönetimlerde önümüzdeki yerel yönetim seçimlerinde bütün halkın Adıyamanlıların, Besni ile diğer bütün ilçelerinin sorunlarına derman olacak bir sosyal demokrat belediyeciliği nasıl hakim kılarız? Başarılı çalışmalar yapacak, halkın sorunları ile ilgilenecek ve gerçekten bu güne kadar birikmiş sorunları çözecek olan aday Cumhuriyet Halk Parti’si için hangi adaydır? Vatandaş bizden ne bekliyor? Bizim seçmenlerimiz bugüne kadar Cumhuriyet Halk Partisi'ne oy vermemiş farklı partideki vatandaşlarımızın beklentileri neler? Bu soruların cevapları için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bunlarla ilgili merkezde çalışmalar yaptık. partili partisi sivil toplum kuruluşları ve esnaf ile görüşmeler yaparak bizden beklentilerini sorduk. Biz burada gerçekten partiden üstü düşünerek halkın yereldeki sorunlarını çözecek ve derman olacak bir belediyecilik anlayışı ile yola çıktık.

Gerçekten 16 yıldır bu iktidar, bu güç ile Adıyaman’ı yöneten maalesef mevcut belediyelerin hiçbir zaman çözmediği sorunları gündeme getirerek bunların çözümü noktasında elimizden gelen bütün çabayı sarf edeceğiz. 16 yıldır bir ülkeyi yöneten iktidar var ve Adıyaman'da içme suyu sorunu var.

Bugün biz farklı illerden milletvekilleri olarak burada halkı dinledik. Umuyoruz gelecek yerel seçimlerde Adıyaman ve ilçelerinde sosyal demokrat ve halkın sorunlarını önemseyen belediyeciliğe, gençlere istihdam yaratan, kadınların sorunlarını çözen, gerçekten bir umut vadeden bir belediyecilik anlayışını Adıyaman başta olmak üzere, bütün Anadolu, Güneydoğu ve Türkiye'de hakim kılacağımızı umut ediyoruz" dedi.