TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın ve beraberindeki AK Parti Adıyaman Milletvekilleri Adnan Boynukara, İbrahim Halil Fırat, Salih Fırat, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Abdurrahman Dimez ve AK Parti Adıyaman Gençlik Kolları Başkanı Umut Mutlu ile birlikte Besni'ye gelerek teşekkür ve Mayıs Ayı İlçe Danışma Meclisi Toplantısını gerçekleştirdiler.

ÇİĞDEM; "HİZMETLERİMİZ DEVAM EDİYOR"

AK Parti Besni ilçe Teşkilatında düzenlenen teşekkür ve Mayıs Ayı İlçe Danışma Meclisi Toplantısının açılış konuşmasını yapan AK Parti Besni İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem; "Mayıs Ayı İlçe Danışma Meclisi Toplantımızı gerçekleştirmek üzere toplandık. 16 Nisan referandumunda göstermiş olduğunuz gayret ve destekten dolayı gençlik kollarına, kadın kollarına ve tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.  Bu ülkenin gelişmesine, kalkınmasına, yeni Türkiye’nin inşasına kaldığımız yerden devamına hepiniz ‘Evet’ oylarınızla mührü vurdunuz. Önümüzdeki seçimlerde de el ele kol kola çalışıp yine başarılı olacağız.

BESNİ-SOFRAZ-BEŞYOL VE GÖLBAŞI BESNİ YOLUMUZ HAYIRLI OLSUN

Öncelikle Besni-Gölbaşı yolumuz, Besni-Sofraz-Beşyol yolumuz ve Gölbaşı-Besni yolumuz hayırlı olsun. Seçim gezilerimizde bizden en çok istenen alt yapı. Çünkü şuanda altyapısı olmayan 22 köyümüz var. Bu köylerin alt yapısı ile ilgili şu şekilde söz verdik. Toplulaştırma ihalesi yapılacak ve bununla birlikte hem alt yapı, hem de kilitli parke bu kapsamda yapılacak. Bununla ilgili de net bir tarih artık bize verilirse bizde teşekkür için ziyaretlerde bulunacağız" dedi.

FIRAT; " PKK TERÖR ÖRGÜTÜ YILLARDIR TÜRKİYE'Yİ BÖLMEK İÇİN ÇABA SARF EDİYOR"

Çiğdem'den sonra konuşan Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat; "16 Nisan'da göstermiş olduğunuz performanstan dolayı öncelikle Besnili hemşerilerimi tebrik ediyorum. 16 Nisan'da Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine çok büyük destek verdiler. Bunun millet davası olduğunu, parti meselesi olmadığını, şahıs meselesi olmadığını söyledik. 3 Kasım 2019'da yapılacak seçimlerde milletimiz sandığa gittiğinde hükümeti ve milletvekillerini kendisi belirleyecek, güvenoyunu kendisi verecek. 5 yıl süreyle seçeceği hükümeti iyi yaparsa en fazla 2 dönem seçebilecek. Ak Parti kurulduğunda da Cumhurbaşkanımız, o zamanki Genel Başkanımız Türkiye'de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak' demişti. Halka rağmen siyaset yapılmayacak. Millet ne talep ediyorsa bizde o talepleri yerine getirmek için yolumuza devam edeceğiz. Türkiye'de yaşanan sistem tıkanıklıklarını çoğumuz birlikte gördük. Biz dedik ki, Türkiye'deki vesayet sistemlerini elimizin tersiyle yitelim, Türkiye'de güçlü bir hükümet sistemi olsun, daha güçlü yarınlara çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceği için yönetimde istikrar ve güven olsun.

2002'de Ak Parti iktidara geldikten sonra Türkiye'de birçok şey değişti. Demokraside hizmet alanında yapılacak diğer işlerde en iyisini yaptı, ekonomide en iyisini yaptı. Faizlerin en aşağı indiği bir dönemi yaşadık. PKK terör örgütü yıllardır Türkiye'yi bölmek ve parçalamak için, milletimizi birbirimize düşürmek için çaba sarf ediyor. Hayır için çabalarını da gördük. Aynı zamanda Avrupa'nın göbeğinde kendilerine göre demokrasi beşiği, Avrupa'da bakanlarımızın orada evet için vekillerimizin kampanya yapmasını engellediler. Ama FETÖ, PKK orda cirit atıyor. Onların taşeronluğunu yapan terör örgütleriyle Türkiye'yi engellemeye çalıştılar. Terör örgütlerine ve Avrupa'ya öyle bir tokat attınız ki, bütün dünya bunu duydu. Besnili kardeşlerimize de %68'lik bir oy desteği vererek buna katkıda bulundukları için teşekkür ediyorum" dedi.

BOYNUKARA; " VERİLEN HER BİR OYUN NE KADAR KIYMETLİ OLDUĞUNU 16 NİSAN GECESİ GÖRDÜK"

Son olarak konuşan Adıyaman Milletvekili Adnan Boynukara ise; "16 Nisan referandumunda Türkiye'nin önünün açılmasına verdiğiniz destekten dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Besni olmasaydı, Adıyaman bu sonucu alamazdı, Adıyaman olmasaydı, Türkiye bu sonucu alamazdı. Birbirini besleyen kar tanesinin çığa dönüşmesi gibi bakmak lazım. Verilen her bir oyun ne kadar kıymetli olduğunu 16 Nisan gecesi gördük. Çok farklı unsurlarla mücadele edilerek kazanılmış bir referandumdu.  Biz 16 Nisan referandumunu kime rağmen kazandık? 16 Nisan'dan önce Türkiye'nin ekonomisi batıyor diye haber yapan ve yaptıran güç merkezlerine rağmen kazandık. Bunların hiç birisi bu ülkenin insanları değil.

KÖYDES kapsamında Adıyaman'a 25 milyon lira aktarıldı. Köyler tespit edildi, ihale süreçleri kısmen başladı. 16 Nisan çok önemliydi, sizin verdiğiniz destek çok önemliydi" dedi.