"Milliyetçi Hareket Partisi istifalarla eriyor" söylemlerini sert bir dille eleştiren Milliyetçi Hareket Partisi Besni ilçe Başkanı Hamdi Arslan, 28 istifaya karşı sadece Besni İlçe Örgütü olarak 150 yeni kayıt yaptıklarını söyledi.

Türk milletinin kaderi ile Türk Milliyetçiliğinin ahvalinin tarih boyunca aynı çizgi olduğunu söyleyen Başkan Hamdi Arslan; "Milletin varlığına kast edenler, vatanımız üzerinde plan yapanlar her dönem Türk Milliyetçilerini hedef almış ve karşılarında her bedeli ödemeye razıdır. İman dolu göğüslerini siper ederek bedenleri ile sıra dağlar gibi zulme baş eğmeyen, zillete taviz vermeyen ülkü erlerini bulmuştur. Başbuğumuz cennet mekan Alparslan Türkeş ve bir avuç dava adamı bu tarihi gerçeği fikir ekseni etrafında bugün Türk Milleti'nin son ve tek ümidi olan Ülkücü Hareketi ilmek ilmek dokumuştur" dedi.
Başkan Arslan, konuşmasını şöyle sürdürdü; "Başbuğumuz Alparslan Türkeş önderliğinde Türk Milleti ve onun değerleri için her türlü bedel ödeyen  Ülkücüler, liderimiz sayın Devlet Bahçeli ile aynı mücadele azmini devam ettirmiştir.
Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in "Yolumuz uzun ve çetindir. Bu yolda karşımıza menfaat teklifleri, tehditler ve daha bir sürü engel çıkacaktır. Bu çetin yolda dayanabilecekler, bizimle gelsinler. Cesur olanlar, kuvvetli olanlar, gerçekten inanlar kafilemize katılsınlar." sözünden bihaber olan yüreksizler, Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocakları haricinde yeni bir adres üretme hayaline kapılmışlardır.
Varlıkları Ülkücü harekete bir şey kazandırmayanların yoklukları zarar değil, fayda sağlayacaktır. Çıkarsız ve beklentisiz bir bağlılığın, Türk Milleti'nin menfaati haricinde menfaat tanımayan bir anlayışın adresi olan Ülkü Ocakları her bir ferdi ile tepeden tırnağa, liderimiz sayın Devlet Bahçeli'nin emrinde ve yanındadır.
Son günlerde Adıyaman da bir grup kendilerini eski ülkücüler olarak tanıtıp Milliyetçi Hareket Partisi'nden basın önünde istifa ederek şov yapıyorlar. Sonrada ekliyorlar bizler davamızı bırakamadık ülkücüyüz diyorlar ve bozkurt işareti yapıyorlar. Peki ülkücülük Başbuğum  Alparslan Türkeş'in izinden gitmekse başbuğumun bir sözünü dile getirmek isterim ülkücülük sadece Milliyetçi Hareket Partisinde olur sözüne ne diyorlar çok merak ediyorum. Bizim Davamız çileli yoldur bizim davamız kimseye rant sağlamak için iktidar olma yolunda değildir.
Davamızın başkanı sayın Devlet Bahçeli'yi beğenmiyorlar. Ülkücülük vatanının bekası için gerekirse  elini taşın altına koymaktır sayın başkanımız Devlet Bahçeli gövdesini koymuştur. Eğer sayın Başkanımız Devlet Bahçeli 7 Haziran seçimlerinden sonra CHP-HDP destekli bir hükümet kurmuş olsaydı şimdi sayın Devlet Bahçeli'den iyisi olmayacaktı ve bu baş kaldırış olmayacaktı, ama Ak Parti menfaati için değil vatanın menfaatleri için 7 Hazirandaki kurulmak istenen ve başbakanı sayın Devlet Bahçeli olması istenilen iktidarı reddetmiştir. Reddedişi koltuk sevdalısı olmadığını göstermiştir.
Milliyetçi Hareket Partisi'nden istifalarla eriyormuş. Adıyaman'da 28 kişi istifa etmiş son dönemde sadece Besni Milliyetçi Hareket Partisi 150kişi yeni kayıt yaparak üye olmuştur. Erime bunun neresinde istifa edenlerin sayısının beş katı yeni kayıt yapılmıştır. Hesap ortadadır.
Son olarak Başbuğum Alparslan Türkeş'in sözünü hatırlatayım. Emirlere mutlak itaat lazımdır. Laubali, gevşek, disiplinsiz, metotsuz kimselerle davamız yürümez. her şeyde örnek olmak lazımdır" dedi.