Devir teslim töreninde konuşan Mustafa Unuturum; "2009 yılında kurucu ocak başkanlığıyla çıkmış olduğum kutlu yolculukta dokuz yıldır yaptığım her eylemde ve söylemde,  tek hedefimin rıza-ı ilahiden başka hiçbir şey olmadığını bütün samimiyetimle belirtmek isterim.

İlk günden bugüne bu kutlu ülkü yolunda, naçizane şahsıma inanarak ve  güvenerek benimle beraber yol yürüyen bütün ülküdaşlarıma ve genç alperenlere şahsım adına çok teşekkür ediyorum. Diğer yandan 9 yıllık mücadelemizde yüzlerce organizasyonda ve hayır işlerinde maddi - manevi desteklerini esirgemeyen ve bir çok konuda ocağımıza destek veren bütün Besnili ve ülke genelindeki kardeşlerim ile büyüklerime teşekkürü bir borç biliyorum.

Allah'ın meleklerini şahit kılarım ki, mücadelem boyunca milletimi ve milletimin değerlerini, Ümmedi Muhammed'in evlatlarının selametini ve devletimin menfaatlerini kendi nefsimden önce düşünerek hareket ettim. Bu doğrultuda hakkım varsa eğer herkese helal olsun ve bütün hemşerilerimden ve dostlardan da helallik rica ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Besni Alperen Ocakları Başkanlığı görevini devrettiğim İsmail İlhan başkanıma ve yönetimine başarılar diliyorum" diye konuştu.

Ocağın yeni Başkanı İsmail İlhan ise; "Yıllardır Ocak Başkanlığı görevini başarıyla devam ettiren Mustafa Unuturum'a teşekkür eder, yeni görevinde başarılar dilerim. Sancağı devralmanın heyecanı ve gururuyla bu mübarek davanın her daim sahipleri olup, bu bayrağı bu sur da dalgalandıracağız" ifadelerine ver verdi.