Kendisinin de uzun yıllar futbol oynadığını eski dostları bir arada görmekten son derece mutlu olduğunu dile getiren İyi Parti Adıyaman İl Başkanı Kenan Doğan; “Geçmiş yıllarda ilimizde farklı kulüplerde futbol oynadım. O dönemlerde çok kısıtlı imkanlara rağmen futbolda çok daha iyi bir kalite vardı. Çok iyi futbolcularımız vardı. İlimizde mücadele eden Amatör kulüpler arasında müthiş bir çekişme yaşanıyordu. O dönemlerde hiçbir futbolcu kardeşimiz para bilmezdi, herkes yüreğini ortaya koyar, takımının başarısı için mücadele ederdi. Ama şimdilerde para her şeyin önüne geçmiş durumda. Özellikle süper lig takımlarında yabancı kontenjanının artırılması, milyon dolarların futbolcu transferlerine aktarılması çok büyük yanlış. Bu yanlışlar devam ettiği sürece ülkemizde yetişen yerli futbolcu sayısı her geçen gün düşmeye başladı. Şu anda BAL Liginde bile futbolculara çok büyük paralar ödenmekte. Kulüplerin başarısı için mutlaka ve mutlaka alt yapıya önem vermesi gerekiyor.” Dedi.

MASDER Ailesine misafir olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden başkan Doğan; “Dernek binasına girer girmez çok heyecanlandım, duvarlarda asılı olan fotoğrafları görünce çok duygulandım. Eski futbol oynadığımız günler gözümün önünden geldi geçti. Burada çok güzel bir ortam oluşmuş durumda. İlimiz futboluna sporuna emek vermiş kardeşlerimizi bir arada görmek beni çok mutlu etti. Rabbim bu birlik ve beraberliklerini bozmasın. Şimdiye kadar katılmış oldukları etkinliklerde de ilimizi en güzel şekilde temsil ediyor olduklarını görmek bize büyük mutluluk veriyor. Ziyaretimiz esnasında bana kulüp forması hediye ettiler, inşallah o formayla birlikte kendilerine eşlik edip birlikte maç yapacağız. Bizleri en güzel şekilde ağırlayan MASDER ailesine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden MASDER Başkanı Mehmet Güneş; “Kenan Doğan başkan geçmiş yıllarda ilimizdeki futbol kulüplerinde futbol oynadı. Sporun içinden gelen birisi ve bugünde heyet olarak bizlere nezaket ziyaretinde bulundular. Geçtiğimiz günlerde kendisi İyi Parti il başkanlığı görevine atandı. Bu vesileyle kendisine yeni görevinde başarılar diler, ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi

Konuşmaların ardından MASDER Başkanı Mehmet Güneş, ardında 02 Kenan Doğan yazılı formayı başkan Kenan Doğan’a hediye etti.