Merkez İlçe Kongresi’ne Başbakan Binali Yıldırım’ın katılacağını ifade eden Erdoğan, “AK Parti siyasi hayatına başladığı 14 Ağustos 2001 tarihinden itibaren aziz milletimize vadettiği demokratikleşme, refah, kalkınma, lider ülke olma, büyük medeniyetimizi geleceğe taşıma yolunda başarı hikayesini bir destanı olarak hizmet yürüyüşüne devam ediyor. AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve bu büyük davaya inanmış kadrolarıyla birlikte yüzyılımızın ilk 15 yılında kimsenin hayal bile edemediği atılımlar gerçekleştirilmiştir” dedi.

“KONGRE SÜRECİ DEVAM EDİYOR”

AK Partiye olan güven ve birlikteliğin devam ettiğini vurgulayan Erdoğan, “ Sizler de biliyorsunuz ki AK Parti Teşkilatlarında kongreler süreci devam ediyor; bu süreç içerisinde Adıyaman’ımızın Gerger, Sincik, Çelikhan ve Tut ilçelerinin kongrelerini gerçekleştirdik. Cumartesi günü de Besni ve Gölbaşı, Pazar günü ise Samsat ve Kahta ilçe kongrelerini Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'nün katılımıyla icra ettik. Gerçekleştirdiğimiz ilçe kongrelerimizde gördüğümüz manzara şunu gösteriyor ki, heyecanın ve  ilginin çok yüksek olması, AK Partimize olan teveccühün ve güvenin devam ettiğidir. Bütün ilçe kongrelerimizin geniş bir katılımla gerçekleşmesi, halkımızın ilk günkü aşkla AK Partimize olan bağlığının devam ettiğini göstermiştir” diye konuştu.

“KONGREYİ BÜYÜK BİR COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

Kongreyi büyük bir coşkuyla gerçekleştireceklerini ifade eden Erdoğan, “Merkez ilçe kongremiz önemli ama kongremizi daha da önemli kılan Türkiye Cumhuriyeti Hükümetinin Başbakanı Sayın Binali Yıldırım’ın bizzat Kongremize iştirak ediyor olmasıdır. Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın kongremize katılıyor olması hem heyecanımızı arttırmakta hem de sorumluluğumuzu bir kat daha yükseltmektedir. Bu heyecan ve coşku elbette ki bütün Adıyamanlı kardeşlerimiz tarafından da paylaşılacaktır” ifadelerini kullandı.

Erdoğan, açıklamasına şöyle devam etti: Sayın Başbakanımızın Başbakan sıfatıyla Merkez İlçe Kongresi’ne katılıyor olması Adıyamanımıza verdiği değeri ve halkımıza olan muhabbetinin göstergesidir. AK Parti Adıyaman İl Teşkilatı olarak Sayın Başbakanımızın Kongremize katılıyor olması elbette ki kendilerine yakışır şekilde büyük bir coşku ve heyecanla kongremizi gerçekleştireceğiz.”

02haberler.com