İlçe Teşkilatında kabul edilen başvurularda Besni Belediye Başkanlığı için Aydın Arslan Aday Adaylık başvurusunu gerçekleştirdi.

Başvuru öncesinde konuşan AK Parti Besni İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem; "Böyle güzel coşkulu bir kalabalığın burada olması bizleri gururlandırıyor ve partimize olan teveccühün fazla olduğunu gösteriyor. Bizler her seçimde bunu yaşıyoruz. Bizleri hiç yalnız bırakmadınız hep yanımızda oldunuz. Hepinize teşekkür ediyorum. Aydın Arslan ve diğer aday adayı arkadaşlarımın tamamına başarılar diliyorum.

Bizler teşkilat olarak adayımız kim olursa olsun canla başla çalışacağız. Bizim aday adayı arkadaşlarımızdan bir isteğimiz var. Adayımız kim olursa olsun, hep beraber, yine el ele seçimi kazanmak ve memlekete hizmet etmek için gayret gösterelim" dedi.

Çiğdem'den sonra konuşan Aydın Arslan ise; "Bildiğiniz gibi önümüzde bir seçim var. Bizler de Besni’miz için bir şeyler yapmak adına bu yola girmiş bulunmaktayız. Allah nasip ederde göreve gelirsek, Besni’mizi hak ettiği yere getirmek ve köy görünümünden çıkarmak için sizlerle birlikte yola çıkmış bulunuyoruz. Besni yalnız bırakmadığınız için sizlere teşekkür ediyorum" dedi.