Bir topluluğun, bir şehrin ve bir ülkenin kalkınması için iyi bir yöneticiye ihtiyaç olduğunu söyleyen Başkan Hamdi Arslan; "İyi bir yönetici, adil, dürüst, işi ehline veren, halkın menfaatlerini gözeterek yöneten ve bu yolda gereken tedbirleri alan kişidir. Yöneten kendi işine geleni değil, yönettiği halkın yararını gözetmeli ve onun işine geleni yapmalıdır. Adalet, kendine teslim edilen emaneti korumak, nefsine hakim olmak ve düzenle çalışmakla olur.

Besni’mizin güzel insanları;

Besni köklü bir medeniyete ve çok iyi yetişmiş her türlü insan topluluğuna sahip olmasına rağmen uzun bir süreden beri hak ettiği bir Belediye Başkanına sahip olamamıştır. Son dönemde seçilen Belediye Başkanlarımız iyi yönetici özelliklerinden çok uzak kalmıştır. Sadece kendi menfaatlerini düşünerek şehrimizi yönetmişlerdir. Milletimize ait Belediyemizi kendi şirketleri gibi görmüşlerdir. Belediye imkanlarını servetlerini arttırmak için sonuna kadar har vurup adeta savurmuşlardır.

Kimisinin üzerinde yolsuzluk şaibesi, kimisinin üzerinde FETÖ gölgesi, kimisinin üzerinde ahlaki çöküntüden ileri gelen zaaflarla şehrimiz, belediyemiz yönetilememiştir. Bu süre tüm şehrimiz için kayıp yıllar olarak yazılmıştır.

Gerek Besni’mizde yaşayan, gerekse Besni’mizin dışında yaşayan ama gönülleri halen bizimle atan tüm Besnili hemşerilerime sesleniyorum; 2019 Belediye seçimlerine sadece bir yıl gibi bir kısa süre kalmıştır. Tüm hemşerilerimin kafa verip üzerinde uzlaştığı, etrafında kenetlendiği, dürüst, adil, FETÖ gibi benzer terör örgütü şaibesi olmayan, nefsine hakim, işin ehli birisi üzerinde uzlaşalım çağrısında bulunuyorum.

Bu konuda biz Milliyetçi Hareket Partisi Besni İlçe Başkanlığı olarak üzerimize düşeni yapmaya hazır olduğumuzu şimdiden ifade etmek isterim" dedi.