Ziyarette AK Parti İl Başkanı Mehmet Erdoğan’a; Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış, İl başkan yardımcıları Mehmet Dağtekin, Emrah Bulucu, Murat Bilgiç, Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Hakan İnan ve Belediye Meclis Üyesi Salih Kaya eşlik etti.

AK Parti il teşkilatı olarak kongrelerimizi tamamladık. İl kongremiz sonrasında bizlere ziyaretler oldu bizde TEKSİF sendikamıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür etmek için bugün ilçe başkanımız, il başkan yardımcılarımızla birlikte iadeyi ziyarette bulunduk. Sohbet esnasında Yusuf başkanımızın ülkemiz adına yaptığı açıklamalarından, hassasiyetinden ötürü teşekkür ederiz. Adıyaman farklı bir yer. Adıyaman siyasi partileriyle, sivil toplum kuruluşlarıyla söz konusu Adıyaman olduğunda, söz konusu ülkemiz olduğunda her zaman kenetlenmiş, önce ülkem demiş, vatan, devlet, millet ve bayrak aşkını her zaman ön planda tutmuştur. Şu anda da içinde bulunduğumuz durum gerçekten çok önemli içeride düşmanlar, hainler ve çeteler var, dışarıda Türkiye'nin tökezlemesini isteyen şer odakları var. Bütün şer odaklarının yaptıkları oyunların farkındayız. Adıyaman, siyasi partileriyle, sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte, vatana, devlete göz diken bütün anlaşışların karşısındadır. Bunların karşısında duracak

güce sahiptir. Şu anada kadar olduğu gibi özellikle 15 Temmuz gecesi yaşanan hain saldırıda Milletimiz hainlerin karşısında nasıl dik durduysa bugünde aynı duruşu sergileyeceklerine inancımız tamdır. Biz Adıyaman'da bu birlik ve birlikteliği bir kez daha ifade ediyoruz. Bizleri bugün en güzel şekilde karşılayan, misafir eden TEKSİF sendikası Adıyaman şube başkanımız Yusuf Özken ve üyelerine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Türkiye’nin her zamankiden daha çok birlik ve beraberliği ihtiyacı olduğunu ifade eden TEKSİF Sendikası Adıyaman şube başkanı Yusuf Özkan; "Ülkemiz son yıllarda bölgesinde büyüyen, gelişen söz sahibi olan bir ülke konumuna geldi ve bunu çekemeyen şer güçleri ülkemiz üzerine oyunlar oynamakta bizlerde ülkemizin yaşadığı bu sancılı dönemlerde yan yona, omuz omuza olmak, şer güçlerine karşı dimdik durmamız gerekmektedir. Bin 1200 üyemizle birlikte sendika olarak her zaman ülkemizin, devletimizin yanındayız. AK parti teşkilatında yapılan kongreler neticesinde Mehmet Erdoğan kardeşimiz AK Parti İl başkanlığı görevine, Mustafa Alkayış kardeşimizde Merkez ilçe başkanlığı görevine atandılar. Daha önce kendilerini ziyaret edip, hayırlı olsun dileklerimizi iletmiştik. Bugünde onlar bizlere nezaket ziyaretinde bulundalar bizleri ziyadesiyle memnun ettiler. Her iki başkanımıza ve beraberindeki heyete şahsım ve sendikamız adına teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim." dedi.