23. ve 24. dönem Ak Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan yerel yönetimlerden sorumlu başkan yardımcılığına atandı.

AK Parti Genel Merkezinde yeni kabinenin ardından genel merkezde de değişimler yaşandı. 65. Hükümet’te Merkezi Yönetim Kurulu'nda (MYK) Yerel Yönetimler Başkanı görevine İstanbul Milletvekili Erol Kaya seçilmişti. Yaşanan bu değişikliğin ardından AK Parti 23 ve 24. dönem Adıyaman Milletvekili olan Mehmet Erdoğan, yerel yönetimlerden sorumlu başkan yardımcılığına getirildi.

Mehmet Erdoğan’ın başkan seçilmesi Besni ve Adıyaman’da sevinçle karşılandı. Çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile öne plana çıkan Erdoğan’ın milletvekilliği döneminde yaptığı hizmetlerin takdirle karşılandığını belirten Adıyamanlılar, inşallah yeni görevinde de daha güzel işlere imza atacağından şüphemiz yoktur, dediler.

Ak Parti’de görev yapmanın kendisi için daima onurlu ve şerefli bir görev olduğunu belirten Erdoğan, “Dün olduğu gibi bundan sonrada yolumuzdan şaşmadan hizmet aşkıyla bıkmadan usanmadan çalışacağız. Ak Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı görevine getirilmemden dolayı iyi dileklerini ileten tüm dostlara teşekkür ederim. Rabbim mahcup etmesin,” dedi.
Besni Güncel Gazetesi olarak Mehmet Erdoğan'a yeni görevinde başarılar dileriz.