1 Kasım Genel seçiminde AK Parti’den Adıyaman Milletvekili seçilen Ahmet Aydın, Besni AK Parti teşkilatında partililerle bir araya gelerek 1 Kasım seçimlerinde göstermiş oldukları gayretlerden dolayı teşekkür etti.

AK Parti Besni İlçe Teşkilatı binasında gerçekleştirilen ziyarette, Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Belde Belediye Başkanları, AK Parti Besni İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem ve partililer hazır bulundu.

Ziyarette konuşan AK Parti Adıyaman Milletvekili ve Ak Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın; “Besnililer geleceği gören, zihni açık, ileri görüşlü insanlardır bunu net biliyorum, sağduyu sahibi veraset sahibi insanlardır. Besnililer bu seçimin ne anlama geldiğini çok iyi bir şekilde iştirak eden insanlardır. Bu seçimle birlikte Türkiye’nin istikrara gelmesi gerektiğini, istikrarın olmaz ise olmaz olduğunu hem terörle mücadelede sonuna kadar gitmek adına, hem dış politikada etkili olmak adına, ekonomide 2023 hedefine ulaşmak adına ve bütün projelerin hizmetlerin devamı adına olmazsa olmaz istikrar ve güven ortamının yakalanmasını biliyordu ve bu istikrar ve güveninde yegane adresinin ve tek başına iş başına gelmesi gereken Ak Parti olduğunu çok net bir şekilde kararını verdi. Şimdi sözde, kararda milletindir seçim öncesinde herkes eteğindeki taşı döktü, herkes söyleyeceğini söyledi vaatlerde bulundu kimisi belki boş vaatlerle insanların kafasını çelmeye çalıştı. Kimisi milli irademize engel koyarak set çekerek bir takım gayri meşru yöntemlerden beslenmeye çalıştı. Gücü milletten ziyade millet karşıtlarından bulmaya çalıştı. Kimisi paralele tutunmaya çalıştı, kimisi teröre tutunmaya çalıştı, kimisi bir takım medya patronlarına sermaye gruplarına tutunmaya çalıştı. Ama asla ve asla bizler tek güç kaynağımız olarak milletimize tutunduk milletimizin istikametinden şaşmadık ve 12 yıllık iktidar tecrübemizde gösterdi ki millete hizmetkar olabilecek milletle hizmet edebilecek yegane partinin Ak Parti olduğunu gösterdik. Dolayısı ile bu seçimde eski Türkiye ile yeni Türkiye sevdalılarının bir seçimi idi. Eski Türkiye’nin devamını isteyenler darbelerden yana krizden yana kandan yana olanlarla ve değerleri ortadan kaldıran milletin iradesinden, milli iradeden yana yeni Türkiye sevdalılarının mücadelesi oldu aslında. Dolayısı ile bu seçimle birlikte diyebilirim ki eski Türkiye’nin kapıları sonuna kadar kapanmıştır. Artık darbeler tarihe gömülmüştür. Artık vesayet kavramları tarih olmuştur. Milletin iradesinin karşısındaki her türlü fitne fesat bozgunculuk yapmaya çalışanlar bu milletin iradesine eş koşmaya çalışanlar kaybetmiştir. Dolayısı ile bu seçimde kaybedenler millet için değil de millete rağmen siyaset yapanlardır. Bu seçimde kazananda milletin kendisidir. Güçlenen demokrasimizdir. Kazanan Türkiye Cumhuriyetimizdir ve daha da ötesi bu mahsun coğrafyada ne kadar mahmur millet varsa İslam aleminde ne kadar sıkıntı çeken varsa bu seçimden galip çıkmıştır. Çünkü bakıyoruz Ak Partinin tek başına gelmesine İsrail üzülüyor Filistin seviniyorsa mısır halkı sevinip mısırın diktatör Sisi'si üzülüyor ise o zaman diyoruz ki çok iyi bir netice çıkarmışız.

Bu seçimde bir takım vasiyetlerden umut bekleyenler. Paralel şer şebekesi üzülüyor ise dünyanın en büyük gazeteleri seçimde Türkiye kaybetmiştir diyorsa kaybedenin kendileri olduğunu bu millet net bir dille ortaya koymuştur. Bu seçimde bu millet kazanmıştır. Bu seçimde Besni kazanmıştır. Türkiye kazanmıştır ve bu mazlum coğrafya kazanmıştır. Bu seçimde oy veren vermeyen 78 milyon insanımız kazanmıştır.  Bu seçimde oy vermeyenlerde kazanmıştır. Terörün bitmesi onlar içinde önemlidir. İstikrarın sürmesi onlar içinde değerlidir. Dış politikası bir ülkenin güçlü olması, küresel faktör olması 2023 hedefine ulaşan bir ülke onlar içinde önemli değerlidir. Bu seçimde Ak Partiye oy vermiş vermemiş 78 milyon vatandaşımız kazanmıştır diyebilirim. 1 Kasım 2015 seçiminde göstermiş olduğunuz başarılı gayretlerden dolayı hepinize teşekkür ederim” dedi.