Oda binasında gerçekleştirilen Olağan Genel Kurulunda Mevcut Başkan Ziya Duranay ve Mustafa Salman başkanlığa aday oldu. Yapılan seçimde Ziya Duranay 101 oy, Mustafa Salman ise 73 oy alırken, 2 oy ise geçersiz sayıldı.

176 üyenin 101 oyunu alan mevcut Başkan Ziya Duranay yeniden başkan seçilirken, yönetim kurulu üyeleri ise Ahmet Taş, Hayati İşitmen, Mahmut Yücel ve Latif Kocaman'dan oluştu.

Denetim Kurulu Üyeleri Sinan Turan, Şeyh Mehmet Kaplan ve Muzaffer Metin'den oluşurken, Disiplin Kurulu üyeleri ise Şinasi Kesici, Turabi Bayır ve Murat İzci'den oluştu.

Esnafın ve Adıyaman halkının yararına olacak şekilde çalışmalarını devam ettireceklerini söyleyen Duranay, oda üyelerine teşekkür ederek seçimin hayırlara vesile olmasını diledi.

Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı da, Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği 2018 yılı Olağan Genel Kurul toplantısına katıldı. Vali Kalkancı’yı Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ziya Duranay ve esnaflar karşıladı. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Olağan Kongresine katılan Vali Nurullah Naci Kalkancı, kongrenin Adıyaman esnafına hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek, huzur ve barış şehri Adıyaman’a yakışır bir şekilde geçmesi temennisinde bulundu.