Mahallede güzel hizmetlerin yapılabilmesi adına bir çok taliplinin olmasının mahalle adına gurur verici olduğunu söyleyen 15 Temmuz Şehitler Mahalle Muhtarı Mehmet Karadeniz, gazetemizi ziyaret ederek açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Ayrıca seçim günü, mahalle sakinlerimizin ve aday arkadaşlarımızın sergilemiş oldukları olgunluk gerçekten taktire şayan bir tablo niteliğindeydi. Her şeye rağmen mahallemize, sağlık, eğitim, yol, cami gibi bir çok hizmetlerin gerekliliğini çok iyi biliyoruz.

Mahallemizin bir çok ihtiyacı varken, kimse şahsım yada ben deme hakkına sahip değil, biz deme olgunluğunu göstermelidir. Herkes özel istek ve arzularını bir kenara koyup, elini taşın altına koyarak mahallemize hizmet etmelidir. Her şeye rağmen gerektiğinde her şeyi göze alabilen, geçmişte bir araya gelmemiş isimlerin bir araya gelip birlikte çalışması gerek.

Her işte zorluklar olduğu gibi muhtarlık vazifesinde de muhakkak ki zorluklar vardır. Bundan dolayı da  bütün mahalleli olarak bir bütünlük ve tek yürek olarak mahallemize hizmet etmek için güçlü bir ekip çalışması içerisinde olacağız.

Mahalle sakinlerimiz gerçekten çok müstesna, farklı bir olgunluk içerisinde sandık başına gitmiş, hür iradesiyle mahallemize hizmet edilebilmesi konusundaki görüşünü ifade etmiştir.

15 Temmuz  Şehitler Mahallesi Muhtarı olarak bütün muhtar adaylarımıza ve mahalle sakinlerimize en içten duygularımla teşekkür ediyorum" dedi.