15 Temmuz Şehitler Mahallesine mahalle halkının yoğun isteği üzerine aday olduğunu söyleyen Fayık Özalp; "Mahalle sakinlerinin sorunlarına ve ihtiyaçlarına karşı çözüm üreten bir ekip ile yola çıktık. Muhtarlık sadece kağıda mühür basma işi değildir. Muhtar, mahallesinde ne olup bittiğini bilen, resmi kurumlarla devamlı irtibat halinde olan ve bunu mahalle sakinlerine duyuran kişidir. Aksi takdirde muhtarlık yapmanın hiçbir hükmü yoktur. Amacımız mahalle sakinlerimizle birlikte ortak ihtiyaçları belirleyerek mahallenin, belediye ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarıyla iyi ilişkiler kurarak, en iyi hizmeti kazandırmaktır" dedi.

Mahallede ilk olarak yapacaklarını da sıralayan Özalp; "Üniversite caddesinin ortasında bulunan alana kendi imkanlarımla Şehitler Anıtı yaptıracağım. Bu da mahallemizin ismiyle özdeşecek. Seçimi kazanmasam bile bu projemi hayata geçireceğim.

Mahallemizde 2 park yerimiz var. Onları da kendi imkanlarımla yaptıracağım. Ayrıca mahallemizin bir girişine taçlı ışıklı giriş yaparak mahallemizi renklendireceğiz.

Şimdiden Adıyaman Valiliğinden 2000 adet fidan sözünü aldık. Bunu da en kısa zamanda mahallemizin uygun görülen yerlerine dikerek yeşil alanı çoğaltacağız.

Mahalle sakinlerimiz yeni yapılan yola kavşak istiyor. Bununla ilgili de girişimlerde bulunarak, yetkilileri ziyaret edip kavşak yapılmasını isteyeceğiz" dedi.

Mahalle halkının  hizmeti için 7/24 telefonunun açık olacağını da söyleyen Muhtar Adayı Fayık Özalp, diğer adaylara da başarılar diledi.