Adıyaman 1.Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı’nın kararıyla iptal edilen Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası 2. Meslek Komitesi ve Meclis Üyeleri seçimi ve 9. Meslek Komitesi ve Meclis Üyeleri seçimi dün Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasında yapıldı.

Saat 10:00’da başlayan seçimler 17:00’de sona erdi.

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu’nun desteklediği beyaz oy pusulası her iki gruptan da galip geldi.

Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, seçim sonrası yaptığı açıklamada, “Odamızda yapılan 2. ve 9. grup Meslek Komiteleri - Meclis Üyeleri Seçimleri sonuçlandı. Şahsımın seçime girdiği beyaz oy pusulası her iki meslek grubundan da galip ayrıldı. Netice itibariyle seçmenin iradesi seçim sandığına bir kez daha yansıdı. Seçim çalışmalarına bizzat katılan, oylarıyla destek veren, dua eden, gecesini gündüzüne katarak bugüne erişmemizi sağlayan; bütün dostlarıma, arkadaşlarıma, kardeşlerime teşekkür ediyorum. ATSO’nun kimliğine yakışır bir olgunlukla, listelerimizle yarışan rakip listeleri, gösterdikleri iyi rekabet örneği için tebrik ederim. Oda bütün üyelerinindir. Oda Adıyaman'ındır. Üyelerimiz, Adıyaman'ımız, Türkiye’miz için çıktığımız seferde, ATSO Ailesi olarak inşallah hep birlikte çalışacağız, beraber başaracağız. Bu seçimimizin ilimize, ülkemize ve ekip arkadaşlarıma hayırlı olmasını diliyorum. Hepimiz ilimiz için, ülkemiz için odamız da yapmamız gerekenleri yapacağız” şeklinde konuştu.