Parti binasında düzenlenen tanıtım programına AK Parti Besni İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem, ilçe ve belde adayları ile partililer katıldı.

ÇİĞDEM; "31 MART'TA İLÇE İLE BELDELERİ ALARAK DAHA GÜZEL ESERLER BIRAKACAĞIZ"

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Besni İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem; "İlk günden bu yana siyaset uzun süreli uzun soluklu bir maraton dedik, her aday adayı arkadaşımızın müracaatında bu bir nasip işidir dedik. Bugün Genel Merkezimizin belirlemiş olduğu adaylarımıza bu görevler inşallah nasip olacak. Şuan aday arkadaşlarımız 31 Mart akşamı da inşallah Besni’de 5 Belde 1 şehir merkezi olarak 6-0 olarak bütün belediyeleri alıp, Besni’ye daha güzel daha kaliteli eserler bırakacağız. Besnili hemşerilerimize daha güçlü bir şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu güzel coşku gösteriyor ki, biz yalnız değiliz. Ama, bizimle beraber yürümek isteyen, Besni’ye hizmet etmek isteyen herkese ihtiyacımız var. Bugünden itibaren gece gündüz demeden çalışmalara başlayacağız. Nerede bir vatandaşımız varsa ulaşamadığımız, bizimle görüşmek isteyen, ihtiyacı olan herkese elimizi uzatacağız ve inşallah bu seçimiz biz değil, Besnili hemşerilerimiz kazanacaktır. Rehavete kapılmayacağız ama şundan herkes emin olsun, öyle ya da böyle biz bu seçimi kazanacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bizleri yalnız bırakmadığınız için ve bu coşkuyu bize yaşattığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum. İnşallah 31 Mart akşamı da hep birlikte bu coşkuyu zaferle taçlandırıp, Besni Belediyesini hep beraber yönetip , Besni'ye ve Besnili hemşerilerimize en güzel eser ve hizmetleri yapmak üzere o güne kadar durmak yok yola devam diyorum" dedi.

Çiğdem'in konuşmasının ardından Kesmetepe Belediye Başkan Adayı Mehmet Yıldırım, Şambayat Belediye Başkan Adayı Kemal Uysal, Suvarlı Belediye Başkan Adayı Mehmet Korkmaz, Çakırhöyük Belediye Başkan Adayı Hasan Özdemir ve Köseceli Belediye Başkan Adayı Oktay Durgut, birer selamlama konuşması yaptılar.

EMRE; "BESNİ İÇİN PROJELERİMİZLE GELİYORUZ"

Son olarak konuşan Besni Belediye Başkan Adayı E. Mehmet Emre ise partililerin tezahüratları karşısında gözyaşlarını tutamadı. Emre; "Bu coşkuyu, bu ihtişamı görünce duygulanmamak, dilimizin birbirine dolanmaması mümkün değil. Allah’ın lütfü keremi ile bu yola çıktık ve sizlerin desteği ile bugüne gelebildik. Partimize aday adayı müracaatında bulunan tüm arkadaşlarıma tüm abilerime şükranlarımı sunuyorum. Biz bu süreci birlik ve beraberlik içerisinde geçirmek temennisindeyiz. Hep birlikte el ele kol kola bu memleketi birlikte idare edeceğiz. Aday adaylığı süreci içerisinde partimizin bir takım kriterleri vardı. Partimiz bu kriterler doğrultusunda aday belirleme süreci içerisine girdi ve aday belirleme sürecini sona erdirdi. Ben öncelikle Allah’ın izni daha sonra da sizlerinde desteği ile AK Parti Besni Belediye Başkan adayı oldum. Benim aday olmamda iğne ucu kadar başka bir etken yoktur. Sizler bana bu gücü ve desteği verdiniz ya, bu beden bu can sizin yolunuza sizin için kurban olsun. Rabbim size hizmetten beni alıkoymasın.

Besni’mizin sorunlarına vakıfız, ilçemizin problemlerini biliyoruz ve projelerimizle geliyoruz. Keyfi uygulamalarla değil, bilakis üzerine düşünülmüş, çalışılmış ve memleketimizin problemlerini çözecek projelerle yola çıkıyoruz. Bugün 41 tane proje diye slogan attık. İnşallah bunları bu memlekette hep birlikte istişare ederek, sorarak hayata geçireceğiz. İnşallah sizlerin desteği ile 1 Nisan’dan itibaren oturmadan, yatmadan sizlere hizmet etmenin haricinde başka bir şey düşünmeden bu yola çıktık. Sizlerin desteğine de muvaffak olacağıma inanıyorum. Hepinize sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Bu kardeşiniz sizin emrinizde ve bu kardeşiniz ölünceye kadar size hizmetkar olacak. Sizlerle beraber Besni’yi ayağa kaldıracağız" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından adaylar seçmenlere tanıtıldı ve program sona erdi.