Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü Denetim ve Müşavirlik Hizmetleri Daire Başkanı Mehmet Özer, Adıyaman Sağlık Müdürü Mehmet Emin Taş, Adıyaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Erdoğan Öz ve Saha Koordinatörü Ahmet Sağlık ile birlikte Besni Devlet Hastanesini ziyaret ederek hastaların ve hastane personelinin bayramını kutlayarak sorunları dinledi.

Heyet, hastanede bir dizi inceleme yaparken, hastaları ve hastane personelini ziyaret ederek bayramlarını kutladı ve sorunları dinledi.

Ziyaretin ardından açıklama yapan Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü Denetim ve Müşavirlik Hizmetleri Daire Başkanı Mehmet Özer; "Arkadaşlarımızla birlikte Besni devlet Hastanesini ziyaret ederek hastane personelinin ve hastaların bayramlarını kutlayarak Sayın Bakanımızın özel selamını ilettik. Ayrıca hastanemizin sorun ve sıkıntıları varsa bunları da not alarak Sayın Bakanımıza ileteceğiz.

Besni Devlet Hastanemiz vatandaş ve konfor odaklı bir şekilde hizmetlerini sürdürüyor. Bizim hedeflediğimiz şehir hastanesi konseptine yakın bir hastane olarak görünüyor. Ayrıca hastane personeli de çok iyi çalışıyor. Bütün mevzuatı iyi biliyor. Hastane personeli yeni konseptler belirlemiş ve bunu halka sevdirmek amacıyla ve vatandaş burada daha rahat etsin diye gerekli ilgi ve alakayı göstermişler ve göstermeye de devam ediyorlar. Biz bunu burada gördük" dedi.

Heyet daha sonra buradan Gölbaşı Devlet Hastanesine geçti.