Besni Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Adnan Yüksel, Ağustos ayı içerisinde Hastaneye Kadın Doğum Uzmanı, Göz Hastalıkları Uzmanı, Üroloji Uzmanı ve Cildiye Uzmanının atanarak göreve başladığını, yeni yapılan atamalarda ise Nöroloji Uzmanı, Radyoloji Uzmanı ve acil servis için 4 pratisyen hekimin atandığını söyledi.

 Başhekim Yüksel; “Bu atamalarla birlikte hastanemizde 17 olan Uzman Hekim sayısı 19’a, 7 olan pratisyen hekim sayısı ise 11’e yükseldi.

Hastane kadromuzda birkaç branşın haricinde kadromuz hemen hemen tamamlandı. Genel Cerrahi Uzmanı, Göğüs Hastalıkları Uzmanı, Anestezi Uzmanı ve Çocuk Hastalıkları Uzmanı olmazsa olmazımızdır. Bu atamaların gerçekleşmesi ile birlikte Hastanemizin Uzman Hekim Kadrosu hemen hemen tamamlanmış olacak.  

Ayrıca doktorlarımızın yanı sıra hemşire açığımız da bulunmakta. Bunlar da tamamlandığı zaman Besni halkına daha iyi hizmet vermiş olacağız.

Hastanemize yapılan atamaların gerçekleşmesinde emeği geçen başta Ak Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın’a, Adıyaman Milletvekillerimiz Adnan Boynukara, Salih Fırat ve H.İbrahim Fırat’a, G.Antep Milletvekili Mehmet Erdoğan’a, Önceki Adıyaman Milletvekilimiz Mehmet Erdoğan’a, Adıyaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Erdoğan Öz’e, Adıyaman Kamu Hastaneleri Birliği İdari İşler Müdürü Doktor Hüseyin Özşen’e, Sağlık Bakanlığı Saha Koordinatörü Hemşerimiz Vakkas Özmercan’a, teşekkür ederiz.

Ayrıca özellikle Besni Halkına da bizlere vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Halkımıza yaptığımız hizmetlerle layık olacağız” dedi.