Ziyarete, Yeni Besni Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Arif İşitmen, Ziraat Odası Başkanı İsmail Sümer, Besni Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Haci Arslan, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mitat Sonğur, Esnaf Odası Başkanı Hayati İşitmen ve Besnispor Kulüp Başkanı Memet Fidan katıldı.

Heyet adına açıklamayı yapan Yeni Besni esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Arif İşitmen; “Kurumlarla bireyler arasında bilgi akışını sağlayan, bilgilendiren ve yol gösterici işleviyle, toplumun ve demokrasinin gelişmesinde büyük rol oynayan basın mensuplarımızın ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ nü kutluyoruz.

Kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirmesi doğrultusunda zor şartlarda görev yapan mesai kavramı gözetmeksizin hizmet eden, biz Sivil Toplum Örgütleri de dahil tüm halkın gören gözü, işiten kulağı, konuşan dili olan basın mensuplarımızın her zaman yanında olduk bundan sonra da olmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, ilçemizin, sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmelerine çalışmalarıyla katkı sağlayan değerli basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.