Yapımcılığını Sugarworkz ve TAFF’ın yaptığı, senaryosu Ali Tanrıverdi ve aynı zamanda filmin yönetmeni de olan Murat Şeker tarafından kaleme alınan “Deliormanlı”

filminin galası sanat camiasının ünlü isimlerinin katılımıyla Kanyon’da gerçekleşti.

1 Nisan’da vizyona girecek olan “Deliormanlı” sinema filminin başrol oyuncuları Sarp Levendoğlu ve Birce Akalay, ‘‘Heyecanlı ve mutluyuz. Hepimiz çok emek verdik artık taktir izleyenlerin’’ dedi.

 

İstanbul’un çeşitli semtlerinin kullanıldığı çekimler yaklaşık 6 hafta sürdü... Başrollerini Sarp Levendoğlu (Deliormanlı Savaş Türkyılmaz), Birce Akalay (Haber spikeri Hülya Yiğit), Gürkan Uygun’un (Tahsin Kara) oynadığı, Danny Williams (Tommy Dixon), Ünal Silver (Faruk Hoca), Altan Gördüm (Bob Fisher), Sema Poyraz (Nezaket Anne), Derya Şensoy (Yeşim), Murat Akkayunlu (antikacı) ve Murat Serezli’nin (Doktor) gibi isimlerin de rol aldığı film de “Deliormanlı” lakaplı Avrupa Şampiyonu bir boksörün yaşadığı inişli çıkışlı hayatı aksiyon, dram ve aşk dolu maceralarla konu ediliyor…

Filmin konusu:

Savaş Türkyılmaz, “Deliormanlı” lakaplı, Avrupa şampiyonu milli bir boksördür. Karısı öldükten sonra ringleri bırakan Deliormanlı, ortadan kaybolur. Annesinin tedavi masraflarını karşılamak için ringlere geri dönme kararı alan Deliormanlı’nın yolu, kendisiyle röportaj yapmak isteyen ünlü televizyoncu Hülya Yiğit ile kesişir. Büyük final maçına hazırlanan Deliormanlı ve Hülya’nın bu yoldaki en büyük engeli ise ünlü menajer ve mafya babası Tahsin Kara’dır. Ayrı amaçlar için aynı yola çıkan ikiliyi, aksiyon, dram ve aşk dolu bir macera bekliyordur.