Daha önce Gaziantep ve Besni’de çeşitli etkinlikler düzenleyerek albüm tanıtımı gerçekleştiren Burhan Onur’un Besni’de düzenlediği tanıtım etkinliğinde Latif Doğan ve sanatçı arkadaşları Murat Esen, Seydi Vakkas ve Kral Deniz sahne alarak destek verdiler.

Küstüm Düğün salonunda gerçekleştirilen gecede sahneye sırasıyla Murat Esen, Seydi Vakkas ve Kral Deniz çıktılar. Daha sonra sahneye Burhan Onur çıkarak yeni albümünden şarkılar söyleyerek misafirleri mest etti.

Onur’dan sonra sahneye çıkan Latif Doğan ise söylediği birbirinden güzel eserler ile misafirlere keyifli dakikalar yaşattı. Programda Atatürk İlköğretim Okulu’nun sınıflarını boyatan Latif Doğan’a okul müdürü tarafından plaket verildi.

Buradaki etkinliğin ardından Cuma günü Besni Sosyalleşme Derneğinde sahne alan Onur albüm tanıtımını sürdürmeye devam etti.

Okuduğu türkülerle davetlilere hoş ve eğlenceli bir gece yaşatan Onur, burada yaptığı açıklamada, “

Hem Çarşamba günü hem bugün beni yalnız bırakmayan hemşerilerime, dostlarıma ve değerli meslektaşlarıma başta Besnimizin gururu değerli büyüğüm Latif Doğan’a Kral deniz’e, Seydi Vakas’a teşekkür ederim, dedi.

Dernek Başkanı Mustafa Taşçı ise “Değerli hemşerimiz üyemiz Burhan Onur’a destek olmak amacıyla bu geceyi düzenledik. Değerli kardeşime müzik hayatında başarılar diliyorum. Aynı zaman da derneğimizde sahne alan Özgür Kılınç umut dolu adımlarla bu yolda yürüyor. Hem Özgür kardeşimin hem de Burhan kardeşimin yolları açık olsun. Bizler hemşerileri olarak elimizden geleni yapmaya hazırız. Derneğimiz bu tür faaliyetlerle hemşerilerimize hizmet vermeye devam edecek.” dedi.