Besni Servi Erdemoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonunda sergilenen tiyatro gösterimine CHP Besni İlçe Başkanı Hakan Kılınç, Besni Fotoğraf Sanatı Derneği Başkanı Hasan Turgut, Besni ADD Başkanı Akif Bahçeci, ve tiyatro severler katıldı.

İzmir Derin Sahne tiyatro ekibi, oynadıkları "Yarınlara Geç Kalmadan" isimli oyunda aile içinde yaşanan iletişim ve ilgi eksikliği sonucunda çocukların ne tür olumsuz alışkanlık ve davranışlara yönelebileceği işlendi. Konusu biraz hüzünlü, bir o kadar öğretici ele alınan oyunun sonucunda izleyiciler hem şaşırdı, hem de hikayeden kendine pay çıkarmış oldu.

Her yıl geleneksel olarak tiyatro etkinliklerini yaptıklarını söyleyen Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Akif Bahçeci, Besni'de kurulan Uyuşturucuya Hayır Platformuna destek vermek için bu tiyatroyu getirmeyi uygun gördüklerini ifade etti. Tiyatronun beğeniyle izlendiğini de dile getiren Bahçeci; " İzmir Derin Sahne tiyatrosu oyuncularımız, uyuşturucu bağımlılığına karşı sosyal sorumluluk projesi kapsamında yazılan 'Yarınlara Geç Kalmadan' adlı çok güzel örnek bir oyunu sahneleyerek adeta toplumun kanayan bir yarasına parmak bastılar. Bizlerin anne baba olarak, çocuklarımızın yaşamında karşılaştığı sorunlarına karşı ilgi ve alakayı kesmememiz lazım. Çünkü onlar bizim geleceğimizin teminatı, onlar bizim yarınlarımız, onlarla ne kadar çok ilgilenirsek, onları ne kadar çok topluma ve geleceğimize yararlı bir fert olarak hazırlarsak, o kadar çok topluma yararlı bir fert olurlar. Bizler ADD Besni Şubesi olarak Besni’mizin sosyal ve kültürel alanlarda gelişmesi için her yıl geleneksel hale getirdiğimiz tiyatro etkinliğimizi halkımızla buluşturmak istedik. Bu oyunda özellikle dağılmış ailelerdeki çocukların yaşadığı sorunlarla beraber uyuşturucu bataklığına nasıl sürüklendikleri ile ilgili içerik olduğunu öğrenince, son yıllarda ilçemizde kurulan uyuşturucuya hayır platformuna da destek vermek amacıyla bu tiyatroyu Besni'mize getirmeyi uygun gördük. Bu konuda bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.