Her fırsatta yardıma muhtaç öğrencilere ulaşmaya çalıştıklarını belirten Adıyaman Gönüllü Anneler Derneği ve Çağdaş Adıyamanlılar Dayanışma Platformu Adıyaman temsilcisi Nejla Gönüllü; Ege Üniversitesinde yıllardan beri görev yapan Doç. Dr. Hemşehrimiz sayın Haluk Sağlamtimur’un öncülüğünde Üniversite öğrencileri tarafından toplanan kitaplar ve kırtasiye malzemeleri Adıyaman’da belirlemiş olduğumuz okullardaki öğrencilerimize ulaştırıldı. Yine her yıl karne dönemi İstanbul’da yaşamasına rağmen Adıyaman’daki öğrencileri unutmayan Çağdaş Adıyamanlılar Dayanışma Platformu ( ÇADAP ) Başkanı Aziz Levent Binzet’in göndermiş olduğu ayakkabılar karne alan öğrencilerimizi sevince boğdu. Bir Adıyamanlı olarak  farklı illerde olup da Adıyaman  halkımıza destek veren 680 erzak paketi  ile her yaz ve kış sezonunda ayakkabı,  öğrencilere  kitap kırtasiye malzemeleri ve kıyafet gönderen,  buna vesile olan başta Aziz Levent Binzet beye Mustafa Türkoğlu’na, Haluk Sağlamtimur’a Ege Üniversitesi öğrencilerine  ve destek veren bütün ÇADAP üyelerimize bu özverlerinden dolayı Adıyaman Gönüllü anneler ve ÇADAP Adıyaman temsilcisi olarak teşekkür ederim.” Dedi.

Doyduğumuz yerden Doğduğumuz yere hizmet ilkesiyle yola çıktıklarını belirten ÇADAP Başkanı Aziz Levent Binzet  Adıyaman’ımıza eğitim ağırlıklı projelerimizi hazırlıyoruz, bu güzel organizasyonlarda emeği geçen başta Mustafa Türkoğlu olmak üzere bizden desteklerini esirgemeyen yürekleri Adıyaman sevgisiyle atan tüm hemşehrilerimize çok çok teşekkür ediyoruz.” Şeklinde konuştu.

Yapılan yardımların çok yerinde ve anlamlı olduğunu dile getiren okul idarecileri ise şunları söyledi; “ÇADAP organizesinde, ‘Bir çocukta sen sevindir’  kampanyasında Adıyamanlı çocuklarımıza kıyafetleri bayram öncesi dağıtıldı. Mutlulukları yüzlerinden okunan çocuklarımıza sağlıklı başarılı ömürler diliyor, bu organizasyonlarda çok büyük özveri gösteren Başta Gönüllü Annelerin kurucusu  Nejla Özelçi’ye, Alev Tutal’a, Ganime Tohumcu’ya, hayırsever işadamı Aziz Levent Binzet’e, Ege Üniversitesine ve diğer annelerimize çok çok teşekkür ediyoruz.