Samsat olarak depremle yaşamayı öğrenmemiz gerektiğini ifade den Deniz, "bir can kaybının olmaması en büyük tesellimizdir. Ancak gerek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde gerekse okullarımızda ciddi hasarlar meydana gelmiştir. Öğrencilerimizdeki ve eğitim çalışanlarındaki korku ve endişeyi ve eğitim öğretim ortamında normalleşmeyi sağlamak için acil çözümler üretilmelidir" dedi.

Depremde zarar gören ilçe halkını da ziyaret eden Deniz, " Halkımızın sağduyusuna ve metanetine bir kez daha şahit olduk. Mağduriyetlerin giderilmesi için geç kalınmamalıdır. Devletimiz bu mağduriyetleri giderecek güce sahiptir. Bu konuda Memur Sen olarak her türlü sorumluluğu almaya hazırız" dedi.

Memur Sen Adıyaman Kadınlar Komisyonunun da ilçede ziyaretlerde bulunduğunu kaydeden Ali Deniz sözlerini şöyle sürdürdü:

"İnsanlık ortak paydasında buluşan milletimiz, geçmişte yasadığı büyük acı olaylarda olduğu gibi, yine el ele vererek bu acı olayın da üstesinden gelecek ve yaralarını hızla saracaktır. Sendikamızın Genel Merkez yöneticileri de geçmiş olsun dileklerini tarafımıza iletmiş, tüm Türkiye'deki teşkilatlarımızdan tarafımıza iletilen üzüntü ve şifa dileklerini buradan bütün Samsat'a iletiyor, milletimizi ilgilendiren her konuda olduğu gibi yaşamış olduğumuz deprem sonrasında da hassasiyet gösteren başata Genel Başkanımız Ali Yalçın olmak üzere tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum."