Kalkancı, mesajında şu ifadelere yer verdi, "Tarafsız ve evrensel normlara uygun ilkeler çerçevesinde yayıncılık yaparak kamuoyunu aydınlatan, bu yolda her an haber peşinde koşarak stres altında işlerini icra eden basın mensuplarımız, halkımızın talep ve beklentilerini yansıtarak aynı zamanda kamusal bir görevi de yerine getirmektedirler.

Adıyaman basını da bu sorumluluk bilinciyle gündeme taşıdığı konularla gerek kamuoyunun aydınlatılması gereksede ilimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine önemli katkılar sağlamaktadır. Değerli ve fedakâr basınımızın, bugüne kadar sergiledikleri sorumlu ve özverili çalışma ile ilkeli ve tarafsız gazetecilik anlayışı duyarlılığını bundan sonra da devam ettireceklerine yürekten inanıyorum.

Bu duygularla, Valilik olarak yürüttüğümüz tüm çalışmalarda desteğini yanımızda her zaman hissettiğimiz il merkezi ve ilçelerimizdeki yerel gazete, dergi, televizyon ve radyolarda çalışan tüm gazetecilerimiz ile yaygın basın ve haber ajansları temsilcilerimizin “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutluyor, kendilerine ve ailelerine sağlık ve mutluluklar diliyorum.