Türk Silahlı Kuvvetlerince icra edilen Fırat Kalkanı Harekâtı sırasında içinde bulunduğu tanka terör örgütü mensuplarınca yapılan roketli saldırısı sonucu şehit olan 25 yaşındaki Tankçı Uzman Çavuş Akif Güleş için şahadetinin üçüncü gününde mevlidi şerif okutuldu.

Türk Silahlı Kuvvetlerince icra edilen Fırat Kalkanı Harekâtı sırasında içinde bulunduğu tanka terör örgütü mensuplarınca yapılan roketli saldırısı sonucu şehit olan 25 yaşındaki Tankçı Uzman Çavuş Akif Güleş için şahadetinin üçüncü gününde mevlidi şerif okutuldu.

  Şehit Uzman Çavuş Akif Güleş’in merkeze bağlı Doyran Köyü Camiinde düzenlenen mevlit programına, şehidin ailesi başta olmak üzere, Adıyaman Valisi Abdullah Erin, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, İl Emniyet Müdür Vekili İbrahim Kaba, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Derneği Şube Başkanı Hacı Erdengi ve çok sayıda vatandaş katıldı.    

  Öğle namazına müteakip Doyran Köyünde başlayan mevlit programında, İl Müftülüğü görevlileri tarafından Kura’n-ı Kerim ve mevlidi şerif okunarak ilahiler seslendirildi. Vatanın mukaddesatı uğruna canlarını feda eden Uzman Çavuş Akif Güleş ve tüm şehitler dualarla anılarak Allah’tan rahmet dilendi.

  Okunan Mevlid-i Şerif’in ardından Vali Abdullah Erin, acılı baba Bayram Güleş’e ve şehidin kardeşlerine başsağlığında bulunarak sabır diledi.